2777
2789

نفری یک صلوات با نیت خالص کامنت کنید برای فرج اقا حضرت صاحب الزمان که نگاهمون کنند و حاجاتمونو بدند. 

عزیزان برای حاجت دلم یه صلوات هدیه کنید لطفا 💐

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌷

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

۱۰ صلوات فرستادم لطفا هرکی کامنتمو میبینه واسم یه صلوات بفرسته واقعا حالم خرابه

ان شالله حاجتت به زودی روا بشه مشکلت حل بشه

چه ربطی به سایت زنان و بارداری و اینا داره؟؟؟ خب توو سایتای مذهبی برو بزار مثل خودت زیاده صلوات بیشت ...

مجبور نیستی تو این تاپیک بیای برو تو بخش زایمان

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

اللهم_عجل_لولیک_الفرج# 🌸🌸 اللهم_اشف_کل_مریض#  

انشاءالله همه حاجت روا باشن 🙏 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

عزیزم کل سایت مربوط به زنان و بارداری و ایناست بیمارستان نیست که من برم توو بخش زایمان شما توو نماز خونه باشی 

مهم نیست ... من نمیام  ولی  توام یکم فکر کن و مطالعه کن تا زنده ای به آگاهی و حقیقت برسی .

عزیزم کل سایت مربوط به زنان و بارداری و ایناست بیمارستان نیست که من برم توو بخش زایمان شما توو نماز ...

پس اینهمه کل سایت همه راجع به همه چی از اشپزی و مشکلاتشون حرف میزنن اعتراض نمیکنی تا صحبت صلوات شد فشارت میره بالا؟ مگه شمارو کسی مجبور کرده که تو این تاپیک بیای برو بخش بارداریشو باز کن

چه ربطی به سایت زنان و بارداری و اینا داره؟؟؟ خب توو سایتای مذهبی برو بزار مثل خودت زیاده صلوات بیشت ...

خیلی چیزای دیگه ای هم که میزان به بارداری و زنان ربط نداره گلم دوست ندارین لطفا وارد نشین عزیزم

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...
پس اینهمه کل سایت همه راجع به همه چی از اشپزی و مشکلاتشون حرف میزنن اعتراض نمیکنی تا صحبت صلوات شد ف ...

😁😁😁😁😁 عزیز دلم عزیز دلم نه واقعا اینطور نیست ... حقیقتا ناراحت شدم از حرکت اشتباه 

من نمیتونم اینجا توی چند جمله راهنماییتون کنم ولی میتونم پیشنهاد مطالعه و تفکر بدم ... برقرار باشید