2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم ولی سوره بقره میگن واسه باطل کردن جادو اینا خوبه اگع حالت دگرگون بشه یعنی اره وباید ادامه بدی تا حالت خوب بشه واونا هم باطل بشن احتمالا خونتون جن هم داره

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...
نمیدونم ولی سوره بقره میگن واسه باطل کردن جادو اینا خوبه اگع حالت دگرگون بشه یعنی اره وباید ادامه بد ...

آره یعنی دراز کشیده بودم هام داشتم گوش میکردم واااای احساس کردم یه چیزی میوکوبونن تو بالش 

توهم زدی 

قرص اعصاب مصرف نمی کنی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

آره یعنی دراز کشیده بودم هام داشتم گوش میکردم واااای احساس کردم یه چیزی میوکوبونن تو بالش 

تنهایی تو خونه؟

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...
آره خوب 

کاشکی حداقل یکی پیشت بود نمیترسونمت ولی بهتر بود 

هیچی نمیشه نترس خودتو قوی بگیر اونا با ادمای قوی کاری ندارن یعنی جرات ندارن

کاشکی حداقل یکی پیشت بود نمیترسونمت ولی بهتر بود  هیچی نمیشه نترس خودتو قوی بگیر اونا با ادمای ...

درسته میدونستم طلسمم میکنن ولی نمیدونستم... تو خونه داریم  یعنی چن بار موقع خونه تکونی لباسای کهنه که اصلا مال ما نبود یهو میدیدم یه جای از خونه افتاده ولی دا فکر میکردم الان رفتن اصلا نمیدونستم چن مدت بود میخواستم دانلود کنم گوش کنم این آیه رو یه چیزی نمی اشت