2777
2789
عنوان

از پدر مادرم خیلی ناراحتم

439 بازدید | 10 پست

مامان بابای من ی پنج شنبه جمعه خونه واینمیسن یا نمیگن فقط خانوادگی بریم بیزون بخدا ادعایی ندارم و نمیگن ادمای بدین اما از لحاظ فرهنگی به فامیلامون نمیخوریم اونا همه روستا هستن و کلا به ما نمیخورن ما ی سبک دیگه زندگی میکنیم با همه جور ادم پدر مادرم میگردن واقعا شخصیت خودشونو میارن پایین نمیدونم چ کنم من خیلی از خواستگارامو بخاطر همین رفت و امدهای افراطی پدر مادرم از دست دادم خیلیا باهامون رفت و امد میکنن و چی بعد وقتی اداب معاشرت پدر مادرمو میبینن انگار سرد میشن از همین دوستای خانوادگی منظورمه شما پدر مادراتون چ میکنن همش با فامیل و دوستانن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش پدر و مادر منم یکم مثل پدرو مادر تو اجتماعی بودن

مال من خییییلی اجتماعین بیش از حد با همه جور ادم صمیمی میشن من خوشم نمیاد ادم با رفت و امد با هرکسی شان و شخصیت خودشو پایین بیاره

روزاشونو چطور میگذرونن

تو خونه سرگرمن.مامانم گاهی با دوستاشه.ولی بابام باهرکسی نمیجوشه یعنی ادب و احترام براش خیلی مهمه.با کسایی که براش قابل قبول نیستن معاشرت نمیکنه.بیشتر وقتام پسر خواهرم پیششونه سرگرمشون میکنه

من همین یه دونه ام!