2777
2789
عنوان

علت ترشح🙄🙄

103 بازدید | 10 پست

ترشح سفید تخم مرِغی تو دوره اقدام چیه؟؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تخمک گذاری

ینی امشب اقدام کنم؟؟از دیروز یهو زیر دلم تیر میکشه چندثانیه بعد ول میکنه ...بنظرت از چیه؟

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
همونه اقدام‌کن

۵ماه اقدامم تاحالا اینجور نشده بودما ...توی این ماه این سومین اقداممه از روز ۱۱پریود ی روز درمیون...

نمیتونه دلیل ب این باشه ک لقاح صورت گرفته؟؟

۵ماه اقدامم تاحالا اینجور نشده بودما ...توی این ماه این سومین اقداممه از روز ۱۱پریود ی روز درمیون... ...

چندم سیکلته امروز؟؟

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀