2777
2789
عنوان

شما بودید اجازه میدادید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 29 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا متوجه رابطه برادرم با دختر اون خانم شدم که برادرم تو فکر ازدواجه باهاش سنشون هم میدونم کمه ولی شهر ما خیلی زود ازدواج میکنن اینم بگم که برادرم تو فکره بعد سربازی با دختر این خانم ادواج کنه نه حالا شما بودید چکار میکردید نگید ربطی به من نداره که اصلا قبول ندارم بالاخره ما تو شهر کوچیک زندگی میکنیم شوهر و بچه ی من قرار تو خونه پدرم رفت وامد کنن که عروسی قراره بیاد که مادرش و خودش خیلی سابقه خرابی دارن 

بالا خره ما قراره یه خانواده باشیم نمیشه که به من ربطی نداشته باشه ما فامیلی رابطه خوبی داریم بالاخره تو جمع ها هم رومون نمیشه بگیم این عروس ماست کسی که مادر اعتیاد داره و خودش هم دست مادرش هست به شدت البته با دختر خانم هم فامیل هستیم

حالا متوجه رابطه برادرم با دختر اون خانم شدم که برادرم تو فکر ازدواجه باهاش سنشون هم میدونم کمه ولی ...

اگر واقعا وضع مادرش اینه،و این دختر از رابطه نامشروع باشه،به شدت مخالفت میکردم

لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید،از این که حال بدش رو میبینم خیلی ناراحتم...
اگر واقعا وضع مادرش اینه،و این دختر از رابطه نامشروع باشه،به شدت مخالفت میکردم

بله عزیزم تازه یکمشا سانسور کردم هردوتا بچه از راه نامشروع هستن قشنگ خود خانم میگه بچه هام از کین یعنی هممون میدونیم چون فامیل دور نیستن نزدیکن ولی دخترش برای ازدواج با برادر من واقعا یه ننگ بزرگ هست 

بله عزیزم تازه یکمشا سانسور کردم هردوتا بچه از راه نامشروع هستن قشنگ خود خانم میگه بچه هام از کین یع ...

خب مامان بابات چی میگن؟واقعا این ازدواج به صلاح نیست..آبرو از هرچیزی مهم تره

لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید،از این که حال بدش رو میبینم خیلی ناراحتم...
بله عزیزم تازه یکمشا سانسور کردم هردوتا بچه از راه نامشروع هستن قشنگ خود خانم میگه بچه هام از کین یع ...

یعنی شوهرش نفهمیده بچه های خودش نیستن

برادرت میدونه چه جور آدمایین؟

اگه میدونه که بشین با برادرت منطقی صحبت کن جوری صحبت نکن که لج کن

باهاش دوستانه حرف بزن بزار بفهمه صلاحشو میخوای

خب مامان بابات چی میگن؟واقعا این ازدواج به صلاح نیست..آبرو از هرچیزی مهم تره

برادرم هنوز حرفی نزده ولی اینکه با اون دختر پیام میده وتو حرفاش به طور غیر مستقیم میگه من متوجه شدم مادرم که به شدت مخالف پدرمم که اگه بفهمه کلا داداشم رو میکشه واقعا زشته واسه ما وقتی کل فامیل چه فامیل پدرم چه فامیل مادرم همه چیز رو میدونن بعدم جدا از فامیل یه شهر میدونن کارهاشون رو حتی بخاطر این خانم که فامیلمون هست هم شهری ها فکر میکنن ماهم مشکلی داریم خیلی وقتا متلک میگن 

یعنی شوهرش نفهمیده بچه های خودش نیستن برادرت میدونه چه جور آدمایین؟ اگه میدونه که بشین با برادرت م ...

اره شوهرش میدونه ولی معلوم نیست چه دعایی گرفته به این داده که اصلا نمیتونه حرف بزنه خواهر شوهرا خانومه به مامانم گفته بودن ما میدونیم این دوتا بچه از برادرمون نیستن ولی چاره نداریم 

برادرم هنوز حرفی نزده ولی اینکه با اون دختر پیام میده وتو حرفاش به طور غیر مستقیم میگه من متوجه شدم ...

حالا منصرف کردن داداشت خودش یه مسئله جدی سخت هست،امیدوارم به مرور زمان از سرش بیفته این دختر

شوهر این خانم هم همه چیو میدونه پدر مادر زنه هم میدونن ولی کلا به حرف هیچکس نیست چند وقت پیش برادرش تو کوچه خیلی کتکش زد چون رفته بود خونه ساقی مواد بگیره با دخترش رفته بود اونم برده بودشون تو خونه که باهم بکشن 😔

یعنی شوهرش نفهمیده بچه های خودش نیستن برادرت میدونه چه جور آدمایین؟ اگه میدونه که بشین با برادرت م ...

اره برادرم همه چیز رو میدونه میگم که غریب نیستن فامیل هستن همیشه حرف کارهاشون هست  ولی نمیدونم چرا خر شده و پیام بازی میکنه میدونم خانمه تو کار جادو جنبلم هست که زندگی خراب کنه میترسم یه چیزی بده داداشم که دهنشا ببنده بره خواستگاری

حالا منصرف کردن داداشت خودش یه مسئله جدی سخت هست،امیدوارم به مرور زمان از سرش بیفته این دختر

اره من و مامانم میخوایم تا کلا حرفی به زبون نیاورده وگوش به گوش بشه این حرف تو نطفه خفشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز