2789
عنوان

جنین تپلی 😐

136 بازدید | 15 پست

من دیشب دکتر بودم بعد ماما دستیار دکتر داشت با دستگاه ضربان رو چک میکرد من میشنیدم صدا قلبو ولی چند دقیقه به گشتن ادامه داد یکم نگران شدم بعد پرسید قندت بالا نبود گفتم نه گفت بچه بیشتراز 18میزنه سایزش 20هفته س بعد خود دکتر اومد با دست شکمم و معاینه کرد گف بچه درشته!! چطور ممکنه با معاینه بگن بچه درشته ممکنه ربطی ب چربی شکم خودم یا نفخ داشته باشه؟ دوتا نکته هم بگم اول اینکه هردفعه ک سونو میدم تاریخ زایمانم برمیگرده عقب از دو خرداد رسید 28اردیبهشت بعد الان دوسه روزیه کامل حرکات نی نی رو دارم حس میکنم مثلا یکبار در روز حس میشه ولی کامل حس میکنم تکون میخوره من میگفتم واسه 18هفته خیلی زوده ولی خیلیا هم میگن نه بعضیا زود حس میشه

تکونو که من از ۱۵هفته حس کردم

جنین ۱۸هفته همش نهایت ۳۰۰گرمه دیگه درشتیش کجابوده

یچی گفتن حالا خواستن بگن خیلی بلدیم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاللخ.خب درشته دیگه گلم.دکترا با دست میفهمن.دکتر منم میفهمید حتی حالت قرار گیریشو

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

من اطلاع ندارم عزیزم. دکتر هیچ وقت شکم منو با دستش معاینه نمیکرد فقط با دستگاه ضربان قلبشو پیدا میکرد که اکثرا طول میکشید پیدا کنه 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
تکونو که من از ۱۵هفته حس کردم جنین ۱۸هفته همش نهایت ۳۰۰گرمه دیگه درشتیش کجابوده یچی گفتن حالا خواس ...

منظورش این بوده ک سایزش به جنین 20هفته میخوره ن اینکه خیلی تپله 😅

تکونو که من از ۱۵هفته حس کردم جنین ۱۸هفته همش نهایت ۳۰۰گرمه دیگه درشتیش کجابوده یچی گفتن حالا خواس ...

آفرین درست میگی درشتی بچه بعد ۲۸ هفتگی تو سونو وزن مشخص میشه .

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
منظورش این بوده ک سایزش به جنین 20هفته میخوره ن اینکه خیلی تپله 😅

تپلی رو بعد ۲۸ هفته میفهمن اونم تو سونو . بچه ۱۸ هفته دویست گرم نهایت. وزنی نداره آخه 

تپلی رو بعد ۲۸ هفته میفهمن اونم تو سونو . بچه ۱۸ هفته دویست گرم نهایت. وزنی نداره آخه 

گلم متوجهم چی میگی ولی میگم منظورش این بوده که سایزش اندازه جنین 20هفته هست خب بین جنین 18هفته و 20هفته حتما اختلاف قدی و سایز هست که داره اینو میگه 

گلم متوجهم چی میگی ولی میگم منظورش این بوده که سایزش اندازه جنین 20هفته هست خب بین جنین 18هفته و 20ه ...

انشاله سلامت دنیا بیاد و خوش قدم باشه چه تپلی چه غیرتپل💝