2777
2789
عنوان

نی نی... غذا بخور....

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست
روزی چقد میدی چند وعده در روز

از روزی یه وعده شروع مردم الان روز هفتمم صبح و ظهر و عصر و شب بهش میدم در حد 3 الی 4 تا قاشق چای خوری هروعده

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم من دو و نیم ساله ش  غذاهای اصلی شو سعی میکنم گوشت و مرغ حتما داشته باشه  مثلا امروز ...

خیلی عالیه. غذا خوردن پسر من خیلی قصه هست 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
منم بچم 5 ماهشه یک هفتس که فقط فرنی دادم. سرلاک زود نیست هنوز؟ 

دختره یا پسر عزیرم؟

میشه وزنشم بگی؟؟

شما کمکی میدی شیرتم مثل قبل میخوره؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

دختره یا پسر عزیرم؟ میشه وزنشم بگی؟؟ شما کمکی میدی شیرتم مثل قبل میخوره؟؟

والا وزنش 4 ماهگی 6 و 600 بود. الانو نمیدونم. بله شیرمم مثل قبل میخوره. یکم فوضول شده موقع شیر خوردن حواسش همه حا هست. دختره

عزیرم نی نی منم چهارو نیمه.. شیرمو چندروزه درست نمیخوره.. کمکیو شروع نکردم.. شما شروع کردی شیرتم ...

بچه کن رفلاکسی عزیزشیر خشک میخوره

عزیزم روزی دوتا قاشق مریا بهش میدم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
منم بچم 5 ماهشه یک هفتس که فقط فرنی دادم. سرلاک زود نیست هنوز؟ 

من اول سرلام برنج بدون شیر هیپ دادم بعد فرنی

امروزم سرلاک گندم سیه و سیب هاینز خریدم براش ببینم میخوره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
یک هفته شربت راسیپ بده بخوره خوب میشه اشتهاش باز میشه. 

دختر منم هواسش همجا هست الا شیرش..

همجارو باید نگاه کنه ..قدشم میگی عزیزم تولدو الانش

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

دختره  وزنشم تولد۲۵۰۰بود چهارماهگی۶۴۰۰ قدشمتولد۵۱ چهارماه ۶۱

پس خداروشکر رشدش خوب بوده

ولی چون دختر منم تو اون سن شیرو پس زد وخمه میگفتن طبیعیه 

ب شما توصیه میکنم ی ازمایش ادرار بدین که خدایی نکرده عفونت ادرار نباشه

کاریم نداره ادرارشو تو کیسه مخصوص تو خونه میگیرین قبل ی ساعت همسرتون بده ازمایشگاه

انشالله که برا دختر شما هیچی نباشه

خدایا خودت بساز تو بسازی قشتگتره
دختر منم هواسش همجا هست الا شیرش.. همجارو باید نگاه کنه ..قدشم میگی عزیزم تولدو الانش

والا تولدش 3 و نیم بود. قدش انگار 45 و اینا درس نمیدونم. چهارماهگی بردم مراقبت وزنش 6 و 700 بود قدشم حدود 62 یا 68. انگار درس نمیدونم اینم. همین حدودا بود. الان 5 ماهشه وزن نبردم