2777
2789
عنوان

نی نی... غذا بخور....

321 بازدید | 28 پست

مامان های گل. خانوم گلا، اگه میتونید بگید روزا به نی نی ها و بچه هاتون چیا میدین میخورن؟ غذای اصلی، میان وعده؟؟؟؟ 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر بزرگم که هرچی خودمون بخوریم+آجیل

پسر کوچیکم ۹ماهشه

فرنی یا حریره

انواع سوپ

زرده تخم مرغ

ماست

پوره میوه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

پسرم من دو و نیم ساله ش 

غذاهای اصلی شو سعی میکنم گوشت و مرغ حتما داشته باشه 

مثلا امروز سوپ بلغور گندم با پای مرغ درست کردم ک مقویه 

میاون وعده ها

پوره سیب زمینی حتما میدم 

میوه اگه نخورد اب میوه طبیعی

و معجونم براش درست میکنم بستنی و مغزهارم خورد میکنم با خامه و موز

خبلی از اول بهش رسیدم از نظر تغذیه و شربت ویتامین

ولی باز میگم کمه

دخترم ۳سالشه همه چی میخوره غذا و میوه و کیک و شیرو...

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
قعلا فرنی و سرلاک یک هفتیت سروع کردیم ۴.۵ ماهشه

عزیرم نی نی منم چهارو نیمه..

شیرمو چندروزه درست نمیخوره..

کمکیو شروع نکردم..

شما شروع کردی شیرتم مثل قبل میخوره؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

روزی چقد میدی چند وعده در روز

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

ممنون مامانا. ببخشید تک زیر پست هاتون جواب نمیزارم. نی نی وروجکم نمیزاره ولی حتما هم من و هم مامانهای دیگه استفاده می کنند.... 

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

منم بچم 5 ماهشه یک هفتس که فقط فرنی دادم. سرلاک زود نیست هنوز؟ 

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
عزیزم دختره یا پسر؟

دختره 

وزنشم تولد۲۵۰۰بود چهارماهگی۶۴۰۰

قدشمتولد۵۱

چهارماه ۶۱

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال