2777
2789
عنوان

دیگه تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 43 پست
و اینکه دلیل والدینتون برای اینکه وارد رشته ای دیگه ای بشین دقیقا چیه؟

اونا خیلی حساسن روی اینکه در زمینه ای تحصیل کنم که تماما بتونم خودم رو ساپورت کنم به ویژه مالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه دلیل والدینتون برای اینکه وارد رشته ای دیگه ای بشین دقیقا چیه؟

موضوع فقط تحصیل نیست این حالت دیپریشن یا منیک دیپریشن که من داشتم از تنهایی بود به ویژه والدین من چندین بار خواستن طلاق بگیرن اما. به خاطر من منصرف شدن

من احساس گناه می کردم از طرفی از زندگیشون خسته شده بودم

تک فرزند بودم و کم کم تو تحصیل افت کردم

تمام هدفم از زندگی درس خوندن هست اما افسردگی نیرو رو از من گرفته

هر دو تحصیل کردن مقطع لیسانس 

با توجه به اینکه والدینتون تا مرز طلاق هم رفتن پس نتیجه میگیریم که نوع رشته ای تحصیلی و درامد حاصل از اون صرفا نمیتونه باعث رسیدن به یک "آرامش درون" بشه تا نتیجه اش بشه تحکیم کانون خانواده.......درسته؟

با توجه به اینکه والدینتون تا مرز طلاق هم رفتن پس نتیجه میگیریم که نوع رشته ای تحصیلی و درامد حاصل ا ...

برای من خانواده و ارتباطات خانوادگی از بچگی مهم نبودش حقیقتش من ارتباط زیادی با خانواده مادری و پدریم نداشتم تنها ادمای زندگیم پدر و مادرم بودن و هستن 

از طرفی از زمانی که خودم شناختم از ازدواج تنفر داشتم چیزی که اهمیت داشت برام این بود که تنهایی با به دست اوردن ثروت و جایگاه اجتماعی و رسیدن به هدفام به. ارامش درونی برسم

اما مشکل اینکه اصلا نمی دونم چه هدفی داشتم همه چیز برام گنگ و بی ارزش شده

برای من خانواده و ارتباطات خانوادگی از بچگی مهم نبودش حقیقتش من ارتباط زیادی با خانواده مادری و پدری ...

خیلی خیلی عذر میخوام...محل کار و هزار تا مشکل...

من الان اومدم بیرون و پشت فرمونم...

امکانش هست یه آیدی تلگرام بدین تا پیامامو صوتی براتون بزارم؟

خیلی خیلی عذر میخوام...محل کار و هزار تا مشکل... من الان اومدم بیرون و پشت فرمونم... امکانش هست یه ...

خیلی خیلی عذر میخوام وممنونم ازاینکه تایم گذاشتید بله ممنون، فقط ایدی تلگرامتون چی هستش؟

خیلی خیلی عذر میخوام وممنونم ازاینکه تایم گذاشتید بله ممنون، فقط ایدی تلگرامتون چی هستش؟

بهرحال من آخر شب هم سری به سایت میزنم...حدود ساعت ۱۲...پیام میزارم براتون و مایل بودین همینجا ادامه میدیم...

بهرحال من آخر شب هم سری به سایت میزنم...حدود ساعت ۱۲...پیام میزارم براتون و مایل بودین همینجا ادامه ...

ممنونم میشم که تلگرام پی ام بدید ایدی من. mikatimo@ هستش 

از وقتی که گذاشتید بی نهایت ممنونم من راهکارهاتونو با اجازه به عنوان پست تو این تاپیک میزارم برای کسانی مشکل  من رو داشتن