2777
2789
عنوان

دیگه تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 43 پست
مثلا درباره چی؟؟جزئیات؟شما خودتون این حالات روداشتین ؟؟درمان شدید؟ خب اونا خیلی به احساسات من توجه ...

یه مثال واضح تر بزنین که مثلا شما میخواستین اون کار رو بکنین و والدین بنا به این دلایل مخالف بودن...

متوجه شدین؟

یه مثال واضح تر بزنین که مثلا شما میخواستین اون کار رو بکنین و والدین بنا به این دلایل مخالف بودن... ...

خب من کلا به منطق و فلسفه و یا ریاضی و نجوم علاقه داشتم اما پدر و مادرم تصمیم داشتن من تجربی بخونم البته مسئله  فقط. این نبودش چیزای دیگه هم بود اما تواین سن چیزی که برام خیلی مهمه اینده تحصیلیمه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب من کلا به منطق و فلسفه و یا ریاضی و نجوم علاقه داشتم اما پدر و مادرم تصمیم داشتن من تجربی بخونم ا ...

میتونم ازتون بخوام که ادامه ای بحث رو برای فردا بزاریم...

نیت من کمک کردنه...

اگر تمایل به ادامه ای بحث دارین بگین که فردا از صبح تا بعد ازظهر کی وقتتون آزادتره

میتونم ازتون بخوام که ادامه ای بحث رو برای فردا بزاریم... نیت من کمک کردنه... اگر تمایل به ادامه ا ...

خیلی خیلی ممنونم 

اما حقیقتش چون بخش خیلی کمی از مسئله رو گفتم چون تصورم این بودش خودتون تجربه کردین راهکار درمان رو تا حدودی تجربی میخواین لطف کنید بگید

اما چون مسئله من خیلی پیچیدس فکر نمی کنم اینطوری قابل حل باشه

امید داشتم فقط شاید بعضی کاربرا تجربه ش کرده باشن پیشنهاد بدن