2821
2789
عنوان

خونه همسر

471 بازدید | 101 پست

کسی با خانواده همسرش یه جا زندگی کرده راضی بوده یا بد بوده راهنمایی لطفا کنین 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهههههههههههه ازادی ندارییییییییی مزاحم دارییییییییی رو مخی دارییییییی  بازم بگم

تورو خدا از اول باهات بد بودن ؟ من خیلی استرس دارم نمیدونم چی کار کنم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
😐بگین لطفا:|

ما ده مین راهمونه تا خونه شون والا بریدم 

میخوام بریم شهر دیگه

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
حتی اگه بهترین هم باشن مستقل شو و باهاشون زندگی نکن ...حرمت ها از بین میره

آخه با این گرونی برم اجاره نشینی 

قراره بری اونجا؟

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
ما ده مین راهمونه تا خونه شون والا بریدم  میخوام بریم شهر دیگه

واقن در این حد ینی پس کلا زیر بار نرم؟

آخه با این گرونی برم اجاره نشینی 

والا ارزش دارهدبه اختلافات

والا ارزش دارهدبه اختلافات

پس تو فشار بذارم آپارتمان بخرن برامون مادرش 

بله .شده برو سر کار ،خونه کوچیک بگیر ولی مستقل باش

درآمد نامزدم خوبه میرسیم جای ۱۴۰ متری اینا بگیریم 

دوست صمیمیم اینجوری شده، از اول خوب بودنااااااا عروسم عروسم میکردن رو چشممون میزاریمت گذاشتن

میگه هرموقع مهمون دارن منم صدا میکنن باید شام بزارم پذیرایی ظرف بشورم

هرجا میرم میگن کجا کی میای

کله صبح میاد درمیزنه بیدارمیکنه

منم تجربه کردم نرفتم باهاشون زندگی کنم الان انقد احتراممو دارن 

بخدا مستاجری می ارزه

قراره بری اونجا؟

والا این جور گفتن احساس میکنم اول زندگی درست نیست دوست ندارم از زندگیم با خبر باشن هر لحظه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792