یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر باید سردی بخوری....تا قبل روز ۱۴ سیکلت رابطه داشته باشی.و معذرت میخوام روم ب دیوار خانم هم نباید ا*ر*ض*ا بشه....مهمترین نکته اش همین آخریه....و د*خ*و*ل عمیق هم نباشه
ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
گرمیجات نخور. نمک تا جااااایی که میتونی حذف کن چیپس خیارشور اینا اصلا. لبنیات تا میتونی بخور (پنیر شور نه). با نظر دکتر روزی یک قرص کلسیم دی بخور (چون زیادش ممکنه باعث سنگ کلیه بشه) و قرص جوشان منیزیم هم هفته ای یکی بخور. بقیه موارد هم که دوستان گفتن.