2777
2789
عنوان

دختر دار شدن

207 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

من یه پسر دارم و میخوام بچه دومم اگه خدا بخواد دختر بشه چیکار کنم؟

البته تا سقط داشتم و دارم گرمی جات میخورم تا تقویت شم و کم خونیم جبران بشه

ماست خیلی بخور

خیلی

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز دقیق تخمک گذاریتو پیدا. کن دو الی یک روز قبلش اقدام کن 

البته غذاهایی هستن که رحمو اسیدی وقلیایی میکنن فک کنم برای دختر محیط باید اسیدی باشه دقیق یادم نیس اما تو گوگل بزنی میاد 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دختر باید سردی بخوری....تا قبل روز ۱۴ سیکلت رابطه داشته باشی.و معذرت میخوام روم ب دیوار خانم هم نباید ا*ر*ض*ا بشه....مهمترین نکته اش همین آخریه....و د*خ*و*ل عمیق هم نباشه 

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!

گرمیجات نخور. نمک تا جااااایی که میتونی حذف کن چیپس خیارشور اینا اصلا. لبنیات تا میتونی بخور (پنیر شور نه). با نظر دکتر روزی یک قرص کلسیم دی بخور (چون زیادش ممکنه باعث سنگ کلیه بشه) و قرص جوشان منیزیم هم هفته ای یکی بخور. بقیه موارد هم که دوستان گفتن.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
یه مطلب خوندم که سرکه اسپرم رو از بین میبره و معیوب میکنه

من از ی خانوم دکتری مشاوره گرفتم    البته رژیم پسر   

اکثرا   همه جواب گرفتن چ رژیم دختر چ رژیم پسر. اما اکثرا  ماما  برای دختر دار شدن نوشتن شستشو با  سرکه برای پسر جوش شیرین