2777
2789

فردا عروسیه من شهر دیگه ام مامانمینا هم ی شهر دیگه الان تو شهری ک من هستم خونه خالمه و عروسیه خانوادم میخوان بیان من بهشون گفتم من نمیخوام برم سرجمع ۱۰۰نفر دعوتین همشون هم ک نمیان شاید نصفشون بیان اما خب بازم امکان داره ک مبتلا بشن

نرین خب 

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چیزی که میبینم اطرافم کسی رعایت نمیکنه و جشن و مهمونی شون برپاست. و چیزیشون نشده   شایدم چون ماسک میزنن چیزی نمیشه اطراف ما میگن یه ماسک بزن دستتو بشور دیگه حله.  نمیدونم شایدم درست میگن مامانم میگه تو یه روستا یکی عروسی گرفت تو حیاط همسایه شون. خیلیا رفتن عروسیش هرچی هم بهشون میگی میگن یه ماسک بزن دستتو جایی نمال مشکلی پیش نمیاد مامانم هم دعوت بود ولی نرفت گفت میترسم. فرداش هم تو خونه مهمونی داشتن . اطراف ما همه عین روزهای عادی زندگی میکنن نمیدونم بعضی وقتها ادم شک میکنه کی راست میگه کی دروغ شایدم واقعا با یه ماسک زدن میشه همه جارفت. من که نشستم خونه فقط خبرها رو از تلفن میشنوم اصلا نمیدونم بیرون چه خبره