2777
2789
عنوان

فراموش کردن

426 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها من اومدم راجع به خودم بگم و ازتون راهنمایی هم بخوام ممنونم که وقت میذارید و میخونین ❤

من چهارده سالم بود که عاشق شدم زود بود واسه این حرفا ولی خب از دید همه این یه عشق بچگونه و ساده بود ،این کسی که دوسش داشتم از آشناهامون بود و خب هر گونه ابراز علاقه و ... ای خطرناک بود و ممکن بود همه بفهمن البته واسه اون موقع

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خلاصه که دوسال غرورم اجازه نداد برم سمت طرف و شجاعانه ابراز علاقه کنم البته توی این دوسال هر شب عکساشو نگاه میکردم و هر لحظه بهش فکر میکردم جوری که دیوونه میشدم

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

بعد از دوسال رفتم جلو و غیر مستقیم بهش ابراز علاقه کردم یعنی فقط یه پیامی دادم و گفتم که اگه یکی از دوست داشته باشه چیکار میکنی؟البته اینی که گفتم خیلی بچگونه بود و الان این حماقتم و میفهمم

اختلاف سنیمون حدود پونزده سال بود و این خیلی زیاد بود و خیلیا میگفتن که اشتباهه مثه دوستام و ... یا سریا هم وه میگفان عشق بچگیه و فراموشس میکنی اون طرف هم با پیامم بهم درخواست دوستی داد خیلی راحتتر از چیزی ک فک میکردم

ما حدود دو سال باهم رابطه داشتیم دور از چشم خانواده و بخاطر آبرو و این حرفا و این واسه یه دختر 17-18ساله زود بکد یه جورایی کور بودم ایعنی خودمو زده بودم به کوری یه سری رفتاراش درست نبود حرف اطرافیانم که میگفتن لشه و دخترباز و ... باور نمیکردم

خلاصه  که ما رابطمون خیلی پیش رفت در حدی که به هم محرم شدیم و حدود یکی دو ماهیی باهم زندکی میکردیم البته اینم بگم که من از مدرسه و... جیم میزدم تا باهاش باشم و واقعا عشقم پاک بود