2777
2789
عنوان

فراموش کردن

425 بازدید | 49 پست

سلام بچه ها من اومدم راجع به خودم بگم و ازتون راهنمایی هم بخوام ممنونم که وقت میذارید و میخونین ❤

من چهارده سالم بود که عاشق شدم زود بود واسه این حرفا ولی خب از دید همه این یه عشق بچگونه و ساده بود ،این کسی که دوسش داشتم از آشناهامون بود و خب هر گونه ابراز علاقه و ... ای خطرناک بود و ممکن بود همه بفهمن البته واسه اون موقع

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلاصه که دوسال غرورم اجازه نداد برم سمت طرف و شجاعانه ابراز علاقه کنم البته توی این دوسال هر شب عکساشو نگاه میکردم و هر لحظه بهش فکر میکردم جوری که دیوونه میشدم

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

بعد از دوسال رفتم جلو و غیر مستقیم بهش ابراز علاقه کردم یعنی فقط یه پیامی دادم و گفتم که اگه یکی از دوست داشته باشه چیکار میکنی؟البته اینی که گفتم خیلی بچگونه بود و الان این حماقتم و میفهمم

اختلاف سنیمون حدود پونزده سال بود و این خیلی زیاد بود و خیلیا میگفتن که اشتباهه مثه دوستام و ... یا سریا هم وه میگفان عشق بچگیه و فراموشس میکنی اون طرف هم با پیامم بهم درخواست دوستی داد خیلی راحتتر از چیزی ک فک میکردم

ما حدود دو سال باهم رابطه داشتیم دور از چشم خانواده و بخاطر آبرو و این حرفا و این واسه یه دختر 17-18ساله زود بکد یه جورایی کور بودم ایعنی خودمو زده بودم به کوری یه سری رفتاراش درست نبود حرف اطرافیانم که میگفتن لشه و دخترباز و ... باور نمیکردم

خلاصه  که ما رابطمون خیلی پیش رفت در حدی که به هم محرم شدیم و حدود یکی دو ماهیی باهم زندکی میکردیم البته اینم بگم که من از مدرسه و... جیم میزدم تا باهاش باشم و واقعا عشقم پاک بود