2777
2789
عنوان

کی برم سنوی قلب ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست
حالا صب کن تکوناشو که حس کردی قندتو دلت آب میشه انگار وارد یه دنیای دیگه ای شدی  دست رو شکمت ک ...

وااای دلم از الان ضعف میره واسه اون موقع.باورت میشه تو ۱۰ هفته ۴ بار سونو رفتم.اینقدر استرسشو دارم اما تا میبینمش اروم میشم

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای دلم از الان ضعف میره واسه اون موقع.باورت میشه تو ۱۰ هفته ۴ بار سونو رفتم.اینقدر استرسشو دارم ا ...

آخ عزیزم خداواست حفظش کنه

زیاد سونو نرو واس نینی ضرر داره درکت میکنم همه اولش اون استرسه رو دارن ولی بعد اینکه تکوناش شروع شد دیگه خیال آدم راحت میشه چون هرروز حسش میکنی لگدزدناشو شیطونیاشو😍

آخ عزیزم خداواست حفظش کنه زیاد سونو نرو واس نینی ضرر داره درکت میکنم همه اولش اون استرسه رو دارن ول ...

مرسی عزیزم ان شاءالله

ان شاءالله خدا گل پسرشماروهم حفظ کنه.اخ تا اون لحظه که تکوناشو حس کنم کلی وقت میبره

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
مرسی عزیزم ان شاءالله ان شاءالله خدا گل پسرشماروهم حفظ کنه.اخ تا اون لحظه که تکوناشو حس کنم کلی وقت ...

مرسی گلم خدا نینی شماروهم حفظ کنه ایشالاه قدمش پرخیرو برکت باشه

تاچشم هم بزنی این چن باقی مونده هم به خیرو خوشی میگذره من اولین بار هفته 17حرکتشو حس کردم