2789
ببین خواهری چون ابجی اولش طلاق گرفته این برای طلاق میگه نه

واای چه اشتباه بزرگی،هر کسی یه سرنوشتی داره،دلیل نمیشه،با یه نامرد خیانتکار بمونی،به روتم نیاری تا به کثافت کاریاش راحت برسه،چند سال دیگه هم میشه یه زن افسرده با کلی بیماریهای جسمی و روحی

مشاورشو عوض کنه،مدرک درست و حسابی جور کنه اینا که گفتی فایده نداره،صداش ضبط کنه مثلا و مهریه شو بذاره اجرا و بعد باقی ماجرا

هرچقدر بیشتر سکوت کنه،شوهرش وقیح تر میشه

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای چه اشتباه بزرگی،هر کسی یه سرنوشتی داره،دلیل نمیشه،با یه نامرد خیانتکار بمونی،به روتم نیاری تا ب ...

به نظرتون بره به خانواده شوهرش بگه؟

منم با نظر شما موافقم اخه یه مرد کچل که ارزش غصه نداره ولی اون نمیخواد طلاق بگیره

الهی بگردم برای دل شما ودختر خالم  به خدامظلومه اینقدر

چاره نیس خدانکنه 

بهش بگو اگه نمیتونی طلاق بگیری بهش فک نکن من اول نمیتونستم هنوزم نمیتونم از خیانت خیلی بدم اومد ولی چاره چیه اول نباید از حرف مردم میترسیدم الان همه به من میگن بد گمان اما اگه از اول با سند طلاق گرفته بودم اینقدر بدبختی نمیکشبدم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
به نظرتون بره به خانواده شوهرش بگه؟ منم با نظر شما موافقم اخه یه مرد کچل که ارزش غصه نداره ولی اون ...

اول یه مدرک قوی جور کنه،چون خیلی راحت حاشا میکنه،بعد به پدر ومادر شوهرش بگه 

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
ببین ما شهر کوچکی هستیم واکثر مشاورا مشاور کنکورین من بهشم گفتم چرا این حرفو زدن ونباید خنثی باشی م ...

عزیزم بهشون بگو تلفنی با مشاورا و متخصصای کار بلد شهرای بزرگی مثل تهران در ارتباط باشن

شاید بحث هزینش یکم به چش بیاد ولی خیلی بهتر اینه که بقیه خانوما که هر کس نظر شخصی خودشو داره و قطعا جای اون عزیز نیست و نمیتونه کامل درکش کنه بیان راهنمایی کنن

در ضمن مشاوره تلفنی هزینه ی کمتری هم داره نسبت به حضوری و راحت تر هم هست

مشاور های باتجربه که چندین و چند مورد رو اینطوری راهنمایی کردن و حتی نجات دادن

ولی اینجا فوقش یا میگن طلاق بگیر

یا بزن فلانش کن

یا خودتم خیانت کن

یا تقصیر خودته حتما به خودت نمیرسی و ...

خوددانید حالا خودتون مختارید من از دستم بر میومد که اینطوری کمک کنم

https://www.paziresh24.com/consult

این سایت رو بهشون معرفی کنید اگه خواستید

اگر نه هم ایشالا که مشکلشون حل بشه♥️