2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزيزم هفته چند بودى؟اگر بالاى ده هفته بودى بايد ٦ ماه صبر كنى زير ده هفته ٢ ماهه رحمت بازسازى مي ...

هفته ۹ بودم رفتم تو ده هفته پیش دکتر گفت حاملگی ات ۶ هفته بیشتر نبوده چون بچه رشد نکرده.کمتر از یک سانته

سلام ببخشید کسی هست یک سوال داشتم می تونم بپرسم 

من چند روز دیگه یه جراحی دارم که حدودا 20 دقیقه بیشتر طول نمی کشه پزشکم بهم گفته برای اینکه دردی رو احساس نکنم باید با گاز بیهوشت کنم خیلی استرس دارم خواهشا کسی می دونه بیهوشی با گاز به چه صورته؟؟؟؟

یعنی بچم دیگه بدون قلب نمیشه؟

ببين سلفرى اصلا ربطى به قلب نداره عزيزم بچه شما علاوه بر اينكه قلبش تشكيل نشده توقف رشد هم داشته كه تو شيش هفته مونده كه دكتر خوبى بايد برى طى اين دو ماه بيشتر بررسيت كنه و در صورت نياز دارو تجويز كنه

سلفرى واسه تشخيص سندروم ها و تريزومى هاى ١٣/١٨/٢١ هست كه مادرهاى بالاى ٣٠ سال بايد حتما بدن تا خداى نكرده بچه اى با مشكل سندروم داون و...متولد نشه

ببين سلفرى اصلا ربطى به قلب نداره عزيزم بچه شما علاوه بر اينكه قلبش تشكيل نشده توقف رشد هم داشته كه ...

درسته عزیزم.من دکتر خودم که قبل بارداری رفتم بیمار شد.بعد بارداری یه دکتر دیگه‌مجبور شدم برم.قبل بارداری دکتر بهم نگفته بود فولیک اسید بخورم.قرص آهن و مکمل داده بود.

2790
2778
2791
2779
2792