بچه ها من دوماهه همش بیبی چک میزنم منفی میشه بعد چندروز قبل موعد که میزنم مثبت میشه...ولی پریود میشم😕..هر چی دکتر رفتم به جواب نرسیدم...نه کیست دارم و نه مشکل دیگه چکاپ کامل شدم..از مارکای مختلف هم میگیرم..کسی تجریه منو داره؟من چمه؟اخه هر کی بیبیش مثبت میشه خیالش راحت میشه..ولی من پریود میشم..ممکنه مثلا توی من لقاح صورت میگیره ولی نمونه و با پریودم بیاد؟خیلی سردرگمم..بچه ها..انقدر واضح مثبت میشه روز قبل موعدم که کلی امیدوار میشم
رحمتا باید قوی کنی رحمت سرده و اینکه قوی نیست نمیتونه لانه گزینی کنه.یه دکتر دیگه برو
نمیدونم چی بگم والا...دوتا دکتر رفتم ..یکی که گفت خارج رحمه ولی سونو واژینال دادم هیچی نبود..اون یکی دکتر هم گفت بیبی چکا بهشون اعتمادی نیس..من نمیدونم حالا شانس من یکی به بیبی چک اعتماد نیس؟...اخه مگع میشه...۴تا مارک مختلف الکی مثبت بشه...تو کتم نمیره اصلا...خیلی سردرگمم..برم دکتر دیکه امیدوارم جواب درست بدع بهم
و اینکه معمولا به خاطر کیست یا دارو خاص بیبی چک مثبت کاذب میشه..من از۳تا داروخونه مختلف بیبی چک خریدم..نمیدونم قضیع چیه..و دقیقا سر موعدم پریود میشم حتی عقب نمیندازم...مشکلمو نمیدونم چه جوری حل کنم ..اخه به هر کس میگم میگن حامله ای مبارکه بیبی چک الکی مثبت نمیشه و کلی ذوق میکنم...ولی بعد پریود میشم