2789
عنوان

دیگه خسته شدم...

2047 بازدید | 50 پست
دیگه از این همه انتظار خسته شدم.....نمیدونم باید چکار کنم.....ماه 8 اقدامم....و پری لعنتی تشریف اوردن.....دیگه حالم ازش بهم میخوره ...خسته شدم به خدا خسته شدم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم غصه نخور هر وقت صلا ح باشه خدا بهت یه نی نی سالم میده توکل به خدا
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
من دیگه بهش فکر نمیکنم....ولی وقتی میبینم همه دوستام که تو این تاپیک با هم رفتیم تو اقدام دارن سیسمونی میخرن و کم کم نی نی هاشون دنیا میاد....دلم میشکنه....با خودم میگم اخه چرا من؟یعنی لیاقت مادر شدن و ندارم.....پس چرا ای خدا مهرشو تو دلم گذاشتی تا زجر بکشم
سها جان سلام دوستم چی شده گلم غمتو نبینم

عیبی نداره این ماه مامان میشدی تویه مرداد میومد دنیا گرمایه حتما نینی من قول میدم ماه دیگه پیداش بشه خانومی
لطفا همدیگر را قضاوت نکنیم
نگو سها جونممممممممممممممم عزیزمممممممم گریه ام گرفت مطمئن باش خدا بهت یه نی نی میده صبر کن عزیزم
صبررررررررررررر و توکل ناامید نباش
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹