2777
2789
عنوان

فریب خانم‌ها

2389 بازدید | 214 پست

خانم ها و آقایون توجه کنند بعضی از آقایون هستند وارد نی‌نی‌‌سایت شدند و به اسم خانم خودشون رو معرفی می‌کنند این واقعاً مایه‌ی بدبختی و بی‌شخصیتی اوناست لطفاً شما نظر بدید باید چکار کرد؟

مجردم ،کاش به عشقی که همیشه آرزو دارم برسم😘🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچی .بزار حال کنن باخودشون که فک میکنن زرنگن.

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

هر کی چرت و پرت گفت گزارش بزنیم و جواب ندیم.

هدف آقایون همینه که لاس بزنن، چه با دعوا چه با ملایمت که ما باید عاقل باشیم و جواب ندیم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

دلیلش اینه که یه آقایی مثل من که با اسم واقعی میام تا یه حرف میزنم درجا گزارش میزنید میترکونید اینجاهم حرف خانوم ها برو داره مجبور میشن با اکانت زنونه بیان شما باشی این کار نمیکنی؟

رشتی اصی..بدنساز

اینجا مجازیه نباید اعتماد کرد همین و حدوحدودمونا رعایت کنیم مثلا من یه تاپیکی بود که درمورد ازدواج بود پسره اومده میگه چی باعثه ازدواج میشه من خودم میدونم همدم میخوایمم فلان میخواییم ولی چه جیزی ادمها میکشونه حتی نخوایین خیلی واضح و همه هم گفته بودن نیاز ج جرا چرا ما خودمون باید میدون بدیم بهشون ؟؟؟

❤❤❤❤

ای بابا 6 تاتاپیک زدم هرچی التماس کردم حدف کنید حدف نکردن تا نوشتم اقایون سایت بیان همه ریختن😂😂😂😂😂😂

حدف کردن تاپیکمو 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

عطر کلمه های او،عطرگل یاس ،محکوم ام میکرد ادامه دهم آرام ادامه می دادم...A🪻🌱