2777
2789
عنوان

من و افکارم...

163 بازدید | 22 پست

از دیروز ک پری شدم همش تو فکرمه ب شوهرم بگم زن دوم بگیره منو پسرم بریم توخونه جدید ک خریدیم زن جدیدش بیاره توی این ساختمون همسایه پدرش بشینه

بخدا دیگه فقط اسم طلاق برام سنگینه وگرنه دارم دیونه میشم

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

چرازن بگیره؟ 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرازن بگیره؟ 

چون الان ۶ ساله من توی همسایگی خانوادشم با کلی چله و دعا خدا معجزه کرد شرایط شغیش و شرایط مالیش فراهم شد خونه خریدیم تلپ مادرش افتاد فوت شد الان فکرش تنهایی پدرشه

پس من چی

کی ب فکر من باشه

بچه دوم میخوای؟ایشون فشار میاره؟

نه بحث بچه نیست بحث اینه که از همسایگی قوم شوهر ب جنون رسیدم

تامادرش زنده بود جرات گوز توی توالتم نداشتم هر روز میومد سرکشی ناهار ظهرم الانم ک اون نیست میگه وای بابام تنهاست

نه بحث بچه نیست بحث اینه که از همسایگی قوم شوهر ب جنون رسیدم تامادرش زنده بود جرات گوز توی توالتم ن ...

خدارحمتش کنه خوب پدرش ازدواج کنه تنها نباشه معلومه خیلی به اعصابت فشار اوردن امیدوارم مستقل بشین و شما ارامش پیدا کنی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

مشكل داري درست  ولي هر مشكلي راهكار درست ميخواد . اينكه همسرشما دوباره ازدواج كنه كه رسما تركيدي ؟؟!!!

به نظرم اعصابت به شدت ضعيفه ؛ اگه به پريودت ربط نداره و دائميه بايد دكتر بري و يه دوره داروهاي آرامبخش بخوري اونوقت فكرت آزاد ميشه ميتوني درست تصميم بگيري واسه زندگيت 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
چون الان ۶ ساله من توی همسایگی خانوادشم با کلی چله و دعا خدا معجزه کرد شرایط شغیش و شرایط مالیش فراه ...

سلام

مادرشوهرم خدابیامرز

سکته کرده بودم نصف بدنش و از دست داد و

لمس شد

خیلی جوون بود

سه تا جاری بودیم

من کنارشون موندم

تا اونجا که تونستم بهش رسیدم

حتی تا ماه نه بارداریم

چند ماهه فوت شدن

الانم چسبیدم به پدر شوهرم

دوسش دارم، هرشب میاد پیشمون شام

کلی لذت میبرم

شوهرم اونقد سادست و گاهی سرد

که نه سیاست گنده کردن منو داره نه بهم میپیچه و محبت میکنهنه کاری برای خانوادم کرده

جاری بزرگم تا حالا چندبار گفته میدونستم مادرت سکته میکنه زنت نمیشدم!!!!!!

خلاصه اشکال نداره، این روزا میگذره

باور کن پدرش گناه داره، بهش حق میدم

عزیزم شماکه انقدراعتقادبه چله وحدیث و...دارید چراخودتوبه صبروارامش بااین ادعیه دعوت نمیکنی؟

سعی کن باارامش پیش بری باهاش حرف بزنی 

اون پیرمردم میدونیدچقدرثواب میبرید کمکش کنید 

میدونم سخته ولی لذت ببرنه اینک خودت وآزاربدی