2777
2789
عنوان

ماکارونی دمی

3251 بازدید | 17 پست

سلام. بچه ها شنیده بودم چند نفر ماکارونی رو به روش دمی ( فقط دم کردن یعنی ابکش و  اینا نداره . مثل برنج دمی) درست میکنن ، خواستم درست کنم‌کسی از شما روشش رو بلده،؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاستا درست کردنش مث برنج دمیه

مثلا مواد سسشو ک درست کردی آبکی تر میزاری بعد ماکارونی فرمیو همینطوری میریزی توش تا بجوش بیاد و نرم بشه بعد برش میداری نباید زیاد بزاری که دم بکشه چون شفته میشه

اگه ماکارونیو بخوای مث برنج دم بدی شفته میشه بنظرم

بعدم چجوری میخوای توی آب گوشتو و ایناشو بریزی؟ فک نکنم جالب دربیاد.

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
آخه آبكشم كني خيلي زمان نميبره  چرا ميخواي دمي بپزيش ؟؟

آخه خیلی از آبکش کردن بدم میاد الکی زمان میبره😁🤦‍♀️ همه ی برنج هام رو هم دمی میپزم🤦‍♀️ چون درس زیاد دارم اصلا وقت ندارم 

آخه خیلی از آبکش کردن بدم میاد الکی زمان میبره😁🤦‍♀️ همه ی برنج هام رو هم دمی میپزم🤦‍♀️ چون درس زی ...

آخه برنج دميشم خوشمزه س 

ولي من خدايي ماكاروني رو تا حالا دمي نكردم حالا شما امتحان كن خبر بده منم بدم نمياد تو زمان صرفه جويي بشه چون منم هم كارمندم و هم درس ميخونم و دائم دنبال راهكاراي ميانبرم 

تو کنار منی نمی ترسه دلم