2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلم خوبی شو :) فدات  واسمم میشه دعا کنی ب عشقم برسم و عشقم برگرده؟

سرش شلوغه عشقت ولی بهت پیام میده شما بیشتر دوسش داری و کمی حساس هستی

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
من بهار به دنیا اومدم29 سال پیش به منم بگو 

متولد ۷۰ ؟

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
سرش شلوغه عشقت ولی بهت پیام میده شما بیشتر دوسش داری و کمی حساس هستی

جدی؟!!! ینی برمیگرده؟ اره درسته یکم از قیافشم میتونی واسم بگی ؟ کاری سرش شلوغه یا دختر دورشه؟چکم میکنه ؟ اینستام یا تلم یا هردوش ؟

جدی؟!!! ینی برمیگرده؟ اره درسته یکم از قیافشم میتونی واسم بگی ؟ کاری سرش شلوغه یا دختر دورشه؟چکم میک ...

نه کاری و درگیری ذهنی داره 

دخت دورش نیست 

مغرور ولی مهربون  کمی ازت دلخوره حس میکنم

حس میکنم جایی بهم بخورد مکنین و حرف میزنین

خدایِ قشنگم عاشقتم💜.الهی هممون خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم الهی آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن❤
71

من اخلاقی میگم فقط...آدم باهوشی هستی.کاری ب هوش علمی ندارما..هوش شخصیتی.مثلا میگن فلانی آدم داناییه.اگه دو ساعت حرف بزنی مو ب مو میدونی چی میگی.ادم ساده لوحی نیستی.تا اینجا درست گفتم یا نه؟

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
نه کاری و درگیری ذهنی داره  دخت دورش نیست  مغرور ولی مهربون  کمی ازت دلخوره حس میکن ...

اره ی کاری کردم خریت کردم زدم تو پرش

یکی از دوستای سابقم بهم میگفت کسی ک دوسش دارم باهاش گرم گرفته دروغ گفته ؟

الان کسی ک دوسش دارم ایرانه؟ چکم میکنه ؟ درخواست میدی ؟ هر سوال بخوای واست جواب میدم منم

نه کاری و درگیری ذهنی داره  دخت دورش نیست  مغرور ولی مهربون  کمی ازت دلخوره حس میکن ...

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟اخلاقاشم میگین؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
اره ی کاری کردم خریت کردم زدم تو پرش یکی از دوستای سابقم بهم میگفت کسی ک دوسش دارم باهاش گرم گرفته ...

ایشون خواسته شما اذت شی عشقت باکسی نیست ولی ازت دلخوره و غرورش نمیزاره بیاد سمتت حس میکنم جایی میبینین همو وحرف میزنی 

درگیری ذهنی داره و مشغول کاره

ایشون خواسته شما اذت شی عشقت باکسی نیست ولی ازت دلخوره و غرورش نمیزاره بیاد سمتت حس میکنم جایی میبین ...

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟الان چه احساسی بهم داره؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
ایشون خواسته شما اذت شی عشقت باکسی نیست ولی ازت دلخوره و غرورش نمیزاره بیاد سمتت حس میکنم جایی میبین ...

خیییییلی مشغول کاره خیلی 

اره اون یک دوسته خائنه میدونم پست صفته وقیح

حس میکنی این دیدار نزدیکه ؟؟؟