2777
2789
عنوان

دلم شکسته

237 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من دیشب خیلی دلم از شوهرم شکست  اومد خونه گفت امروز سرکارم بهم پیشنهاد کاد دادن نیرو مطمن میخوان منم خواهرم پیشنهاد دادم .. خواهرش دستیار دنداپزشک گفتم اون که کار داره من اینجام  بعد تو رفتی خواهرتو پیشنهاد دادی گفت من نمیتونم تحمل کنم سرکار با مردا بگی بخندی .. منم ناراحت شدم گفتم چطور رگ غیرتت برای من باد میکنه خواهرت بگه بخند ناراحت نمیشی برگشتع میگه زندگی اون جداست بابا داره بالا سرش .. گفتم نه بگو بحث اعتماد به تو اعتماد ندارم  دیگه بحثمون بالا گرفت منم تا صبح گریه کردم خیلی ناراحتم ازش 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخواستی کارکنی بیاری تو زندگیه خودش برا راحتی وپیشرفت وبهتر شدن اوضاع زندگیه خودش!لیاقت نداشته گذاشته تو کاسه یکی دیگه توهم تا میتونی هزینه متحمل کن بهش بفهمه یه من ماست چقدر کره داره!

وای منم دیروز رفتم دندان پزشکی

خیلی از کار کردن با مردا داخل یه محیط، تنفر پیدا کردم

روحیه من اصلا با این کارا سازگار نیست ک بخام هر روز یه مرد رو ببینم و اون مرد هم نامحرمم باشه و بخوام باهاش برخورد داشته باشم

ممکنه خیلیااا مخالف باشن و بگن بی جنبه و.... 

آره من همه این حرفهایی ک بهم زده میشه رو میپذیرم و بخواین بگین زمان قدیمی هستی و... اشکال نداره، بگین

اما دلم راضی نمیشه با یه مرد، تو یه اتاق کار کنم اونوقت هر روز بخوام ببینمش و..... 

عادی شدن این چیزا، هنوز تلخ تره واسم که بعضیا بخوان بگن عادی میشین با هم و... 

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

قطعا دلیلش اونی نبوده که گفته و بهونه آورده.

خیلی از مردا اینو نمی پسندن و میگن دوست نداریم همسرمون جلوی چشم همکارامون باشه

حالا چرا خدا میدونه😃

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."

حتما محيط كاري جوري بوده كه دوست نداشته شما تو اون محيط باشي.خواهر ادم با زن ادم فرق داره.

ادم رو زنش غيرتش بيشتره،بحث اعتماد و اين حرفا هم نيست.بعضي مردا دوست ندارن زنشون بيرون خونه كار كنن يا همكارشون بشن و از كارشون سر در بيارن.يا اون شغل رو در حد تو نميديده و دوست نداشته همكاراش بگن زنشو براي اين كار معرفي كرده

بعدم اگه هم قراره جايي كار كني،هيچوقت جايي كه شوهرت هست كار نكن.

خوب میتونست  اگه من نمیخواد برم سرکار به اون محیط بگه اصلا من کسی ندارم‌معرفی کنم نه که بیاد خواهرشو معرفی کنه این نشونه چیه بعد راحت برمیگرده میگع ناراحت میشی  بشو .. منم دیشب گفتم  خواهرت یک سال کیلینک دندا پزشکی کار میکنه  مانتوش جلوش باز شد  تا بالاشو به همه نشون میده چه برس  بره اونجا برگردن بگن خواهر فلانی تو رگ غیرتت باد میکنه .. برگشته میگه پدر داره  .گفتم میدونی بحث چیه بحث این تو به من اعتماد نداری  نه من از اول گفتم  تودولتی کار  پیدا کردی برو شرکت خصوصی نه گفتم الان کجا کار دولتی هست حودت میدونی دارم از داخل اتیش میگیرم صبحم  بوسم کرد رفت سرکار محلش ندادم شبم  اومد دنبالم کنار خوابید   محلش ندادم

منم دلم خیلی گرفته 

نمیدونم چراخداهیچ وقت صدامونمیشنوه انگارمن اصلاوجودندارم براش

پدرومادرم جوون مرگ شدن اگه دوست داشتین یه صلوات براشون بفرستین لایک کنیدمنم برای شماصلوات میفرستم

قطعا دلیلش اونی نبوده که گفته و بهونه آورده. خیلی از مردا اینو نمی پسندن و میگن دوست نداریم همسرمون ...

چون مردا خیلی بیشعورن

من سرکار عشق یکی بودم بعد اینقدر روم حساس شده بود به مسئولمون میگفت من رو با فلان مردا هم شیفت نذاره😆

بعد یه بار بهش گفتم تو چه کاره منی که این کارا رو میکنی گفت بیشعوری نمیفهمی😐 اونا هم بیشعورتر از تو😐

ولی هیچ وقت باهاش دوست نشدم ببینم چرا این کار رو میکرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز