2777
2789
عنوان

خواهر شوهر 🤔🤮

495 بازدید | 26 پست

اصلا بهم محل نمیده،یعنی هیچوقت مث آدمایی که تحویلت بگیرن حرف نمیزنه بعضیارو دیدی چقد خوش اخلاقن ای برعکسشه جاهایی خیلی ضایعم میکرد....یا مثلا وقتی من زایمان کردم‌برای من استوری نذاشت برای دوستاش گذاشت یا خیلی چیزای دیگه یا اینکه ما خانوادگی بریم جایی یعنی‌من باخانواده شوهرم ایشون اصلا‌نمیاد خیلی افاده ای هست توی گردش ی بار باهم بودیم البته بامن صمیمی نیس خانوادگی بودیم اونم فکرشو نمیکرد من بخام برم اونجا همش بهم دستور میداد ظرف بشور فلان بشور وخیلی تو گوش همسرم میخوند بنظرتون من چیکارکنم خیلی دلم‌میگیره خیلی زیاد من چ رفتاری کنم ی حالت سنگینی رو دلم هست حالمو بد میکنه 

فردا برای عذرخواهی دیر است امروز زخم‌نزن

مثل خودش رفتارکن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا دیوونست بنظرم با خودش یه همچین رفتاری شده تو خانواده شوهرش داره رو تو تکرار میکنه تو هم مثل خودش باش 

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰

برات مهم نباشه. من اویل هیلی برا خواهرشوهرم پیام میدادم. دلم میخواست باهم دوست باشیم. ولی اون خیلی محل نمیداد. یه سری رفتم سفر حج یه ماه. روز اول بهم یه پیام داد دیگه هیچی. اونوقت من دو روز میرفت یه جا بهش زنگ میزدم. با اینکه هم ازش بزرگترم. هم تو همه چی ازش سرترم. منم دیدم اینجوریه ولش کردم. الان که چند ماهه به خاطر کرونا ندیدمش و نه بش زنگ میزنم. خدا رو شکر اینقدر دوست و خونواده دارم نخام منت اونو بکشم

تنها کسی که توی این دنیا برام مهم نیستو اهمیت نمیدم بهش خواهر شوهره. به درک که محلت نمیده توام محل نده و دفعه دیگه رفتید جاییی گفت ففلان کن بگو خودت پاشو من خستم

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

من خواهرشوهرم خداییش اخلاقش خیلی خوبه ولی شوهرم یه زندایی داره همسنه خودمه دقیقاهمین شکلیه من اصلابهش محل نمیدم تومهمونی هاحتی بهش نگاهم نمیکنم انگارنه انگارکه اصلاوجودداره اومدجلوحرف زدمنم حرف میزنم نیومدم به درک.توزندگی هایه همه ازاین ادماوجودداره تویادبگیربه خاطره همچین ادمایه احمقی خودتواذیت نکنی توجمعتون خیلی خوشحال باش وشادتانسبت بهت احساسه ضعف کنه وبفهمه که اصلاکاراش برات مهم نیس اعتمادبنفس داشته باش تاکسی جلوت شاخ نشه.امیدوارم همیشه خوش باشی

ی اینه بگیر دستت اینجور مواقعه یعنی چی 

یعنی مناسبتا برا همه استوری کن برا این نکن اعتراض کرد بگو فکر کردم دوس نداری چون زایمان من استوری نکردی. تولدم. تولد بچم و.... 

گفت برو فلان کار بکن اسمش شوهرت مثلا رضا جان میشه تو هم باهم بیایی بریم فلان کار کنیم من کمر دردم یا دلدردم 

مثلا محلت نمیده سعی کن خوش زبونی و خاطره باحال اینا تو جمع تعریف کنی با بقیه گرم بگیری ولی ب اون محل ندی 

از هنرات همیشه بگو مثلا یکی تو ارایشگری مهارت داره یکی اشپزی. خیاطی هرچیزی ک بلدی اونا رو ب رخ بکش 

مثلا من کیک خوب میپزم تزیین میکنم میبرم با خودم تو مهمونیا همه میپرسن وای چطور درست کردی وای چ خوب شده و همه جذب اینجوری میکنم 

دور اونم خالی میشه. از هر رشته بگن من ی ذره بلدم و اظها فضل میکنم همه منو ی کد بانو میبینن در حالی اینجوریام نیست 

من فقط مدیون گوگل هستم ک هرچی میخوام اونجا سریع سرچ میکنم و پایه گفته گو اونا میشم 😂😂😂😂

ی اینه بگیر دستت اینجور مواقعه یعنی چی  یعنی مناسبتا برا همه استوری کن برا این نکن اعتراض کرد ...

😂😂😂دمت گرم ممنون عالی بود

من خواهرشوهرم خداییش اخلاقش خیلی خوبه ولی شوهرم یه زندایی داره همسنه خودمه دقیقاهمین شکلیه من اصلابه ...

ممنون عزیزم