2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

137 بازدید | 23 پست

سلام خانوما کسی رو میشناسین دیابت بارداری داشته باشه و بچه ش سالم به دنیا اومده باشه؟

تورو خدا اگه میدونین بگین خیلی استرس گرفتم 

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
اره بابا خیلیا ولی باید تحت درمان و کنترل بود حتما

مرسی عزیزم داشتم سکته میکردم 😭😭

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشناسم مادر انسولین میزد تو بارداری بچش صحیح و سالم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
نه سکته چیه خدا بزرگه ولی حتما رعایت کن  من خودم الان دارم میرم واسه تست  همون لحظه میگن ...

مرسی عزیزم 

تست چی؟

مال من قند خون ناشتا و یک ساعت بعد از گلوکز نوشت که جوابش ۵ روز بعد دادن

انشالله که مال شما خوب باشه

بله میشناسم مادر انسولین میزد تو بارداری بچش صحیح و سالم 

مرسی عزیزم 

خداروشکر

روزی یه دونه متفورمین میخورم با رژیم☹

بسلامتی 

قند ناشتاتون چند بود عزیزم؟

رژیمتون چطوریه؟

پیش دکتر تغذیه رفتین؟

بسلامتی  قند ناشتاتون چند بود عزیزم؟ رژیمتون چطوریه؟ پیش دکتر تغذیه رفتین؟

قند ناشتام ۸۸ بود دو ساعته ۱۸۵ ن پیش متخصص غدد رفتم  گفت نمیشه برنج و نون رو حذف کنی باید بخوری ولی کم کلا شیرینی و قند رو حذف کن

قند ناشتام ۸۸ بود دو ساعته ۱۸۵ ن پیش متخصص غدد رفتم  گفت نمیشه برنج و نون رو حذف کنی باید بخوری ...

عزیزم انشالله به سلامتی فارغ بشی