2777
2789
عنوان

بیبی فیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 29 پست

منه بدبخت چی بگم ۲۵ سالمه بهم میگن هجده نوزده سالته.

بچه کوچولو ها بهم میگن نی نی:(

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیم خوبه والا منم خودم بیبی فیسم ۲۱سالمه دانشجوام ولی ببینمم نمیخوره بهم ک دانشگاه برم کمترمیخوره بهم اتفاقا نامزدمم خیلی ازاین موضوع خوشش میاد اینکه چهرو دخترونه قشنگی دارم خوشگلم و بهم میاد کمتر از سنمم 

والا منم31سالمه هر کی میبینه میگه23/خیلی باشی25

آخه 12 ساله از لحاظ بدنی و چهره خیلی فرق داره

مثلا 40 ساله رو میتونی بگی 20 ساله ولی 10 ساله رو نمیشه بگی 5 ساله برا 20 تا 12 هم خیلی فرقه

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
آخه 12 ساله از لحاظ بدنی و چهره خیلی فرق داره مثلا 40 ساله رو میتونی بگی 20 ساله ولی 10 ساله رو نمی ...

فقط پروفایلت 😂

اسمت که دیگه هیییییچی 😂

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 

خیلی هم عالی

دوست دارم تا ابد بیبی فیس بمونم😄

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

حالا من 😂😂ریزم 

قدم ۱۶۰ وزنم ۵۸

ببینی بهم نمیاد ۲۸سالمه

😑😑تو عکسا عین نره غول میوفتم 😂🤣🤣همه میگن ماشالله چقدر هیکلی چه قدی 😆

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
والا همه به اونا محل میزارن بخاطر همین همه سرا ادم حسابشون میکنن

همش برا یکی دو روزه.محل میدن چی میشه آخرش.هیچی

در ضمن شما سنت کمه یکی دوسال دیگه قیافت پخته تر میشه.تازه بیبی فیس بودن مزیته

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه