donyaysoratim مدیر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 عنوان رنگ مو مشکی | مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 28 پست سلام دوستان موهامو رنگ کردم ولی رنگ طبیعی مشکی موهام خیلی بیشتر بم میومد الان میخوام رنگ موهای خودم برگرده ی رنگ مشکی طبیعی بی زحمت میگید؟بعضی رنگا مصنوعیه یا خیلی پرکلاغیه اونجوری نباشه خواهشا 1399/10/02 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_roza عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 موهام خودش بدجور ریخته بزنم داغون نمیشه؟اصلا یچیز گیاهی مشکی نداریم؟ اوه پس نباید فعلا رنگ بزنیعزیزم چیز گیاهی مشکی نداریم حنا هست که میتونی با قهوه قاطی ونی قهوای میشه ولی نمیدونم روی مو رنگ شده بگیره یا نه تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 اوه پس نباید فعلا رنگ بزنی عزیزم چیز گیاهی مشکی نداریم حنا هست که میتونی با قهوه قاطی ونی قهوای میش ... الانم بژ روشن نسکافه اییه موهام ولی بدم میاد
_roza عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 من وسمه زدم که میگفتن مشکی میکنه ولی چندان رنگ نداد تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
_roza عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 الانم بژ روشن نسکافه اییه موهام ولی بدم میاد تنوعه که نزدیک عید رنگ کن دوباره تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 من وسمه زدم که میگفتن مشکی میکنه ولی چندان رنگ نداد وسمه چی هست؟گیاهیه ؟ضرر نداره؟
parastou77 عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 4306 مشکی نزدم رنگروشن کردم میخوام مشکی شه اهان نزدی هنوز من فکر کردم زدی خب شماره ۴بزن ی مشکی کاملا طبیعیه
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 اهان نزدی هنوز من فکر کردم زدی خب شماره ۴بزن ی مشکی کاملا طبیعیه میگن موهام نابود میشه البته داغون شده همین الانشم کلا جلو موم کچل شده
_roza عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 وسمه چی هست؟گیاهیه ؟ضرر نداره؟ نه گیاهه مثل حناس تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
_roza عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 ب تلفظ وَسمه میشه؟ اره عزیزم از عطاری بخر دستورشو بپرس بگو میخوام موهامو باهاش مشکی کنم احتمالا باید با حنا قاطیش کنی بزنی تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)
parastou77 عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 4306 میگن موهام نابود میشه البته داغون شده همین الانشم کلا جلو موم کچل شده خب ب جای اینکه رنگ مو بزاری ب فکر موهات باش تقویتشون کن رنگ ک کنی بدتر کچل میشی اشتباه منو نکن
donyaysoratim مدیر استارتر عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1446 اره عزیزم از عطاری بخر دستورشو بپرس بگو میخوام موهامو باهاش مشکی کنم احتمالا باید با حنا قاطیش کنی ب ... مرسی فداتشم هزینش حدودآ چقدری میشه؟
_roza عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 1501 مرسی فداتشم هزینش حدودآ چقدری میشه؟ خدانکنه،،کیلوییه عزیزم هرچقدر بخوای میکشه بت میگه کلا باحنا فک کنم ۱۰ تومن بشه تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)