2777
2789
عنوان

رنگ مو مشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 28 پست
موهام خودش بدجور ریخته بزنم داغون نمیشه؟اصلا یچیز گیاهی مشکی نداریم؟

اوه پس نباید فعلا رنگ بزنی

عزیزم چیز گیاهی مشکی نداریم حنا هست که میتونی با قهوه قاطی ونی قهوای میشه ولی نمیدونم روی مو رنگ شده بگیره یا نه

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وسمه زدم که میگفتن مشکی میکنه ولی چندان رنگ نداد 

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
الانم بژ روشن نسکافه اییه موهام ولی بدم میاد

تنوعه که نزدیک عید رنگ کن دوباره 

وسمه چی هست؟گیاهیه ؟ضرر نداره؟

نه گیاهه مثل حناس 

ب تلفظ وَسمه میشه؟

اره عزیزم از عطاری بخر دستورشو بپرس بگو میخوام موهامو باهاش مشکی کنم احتمالا باید با حنا قاطیش کنی بزنی

مرسی فداتشم هزینش حدودآ چقدری میشه؟

خدانکنه،،کیلوییه عزیزم هرچقدر بخوای میکشه بت میگه کلا باحنا فک کنم ۱۰ تومن بشه