2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمایندگی کوروش 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
کدوم شهرا چقد سرمایه لازمه

نمیدونم کدوم شهرا، ما کرمانشاهیم و پدرمم چون بازنشسته ارتشه راحت تر نمایندگی میدن، البته ملک باید بالای ۱۵۰ متر باشه ، سرمایه ام فقط مغازه رو باید اوکی کنی دیگه

خود اتکا همه چی میده،صفر تا صدو کامل میکنه

نمیدونم کدوم شهرا، ما کرمانشاهیم و پدرمم چون بازنشسته ارتشه راحت تر نمایندگی میدن، البته ملک باید با ...

منم بابام ارتشیه

خراسان رضوی ام

حتما اگه میتونی بگیر

ینی فقط ملک از خودت باشه یا میتونی رهن کنی🤔 

بعد محصولو اونا میارن چقد سهم شما میشه از فروش

منم بابام ارتشیه خراسان رضوی ام حتما اگه میتونی بگیر ینی فقط ملک از خودت باشه یا میتونی رهن کنی🤔 ...

فکر کنم میتونی رهن کنی

بخدا هنوز اطلاعات اوناشو ندارم فقط میدونم درآمدش عالیه، همیشه شلوغه 

یکیو میشناسم خونه میلیاردیش و فروخته که فروشگاه اتکا بزنه،الانم زده همیشه ام شلوغ

فکر کنم میتونی رهن کنی بخدا هنوز اطلاعات اوناشو ندارم فقط میدونم درآمدش عالیه، همیشه شلوغه  ی ...

اره اتکا خیلی خوبه

من همیشه خریدامونو از اونجا میکنم و همیشه خدا شلوغه

شهرمونم ی دونه داره داخل پادگانه

حالا من 500 تا چن وقت دیگه دستم میاد در ب در دنبال اینم ی کار راه بندازم

ب نظرت با 500 شدنیه پیگیرش بشم

اره اتکا خیلی خوبه من همیشه خریدامونو از اونجا میکنم و همیشه خدا شلوغه شهرمونم ی دونه داره داخل پا ...

آره بابا خیلی ام زیاده ، تو یه مغازه بزرگ میخوای رهن کنی دیگه، خود اتکا همه چی میده 

حتما حتمااا بزن چون میگی یدونه ام هست توو شهرتون عالی میشه بخدا برات

اگه بزنی خودت تنهایی میزنی فقط؟ من میترسم سختم باشه 

آره بابا خیلی ام زیاده ، تو یه مغازه بزرگ میخوای رهن کنی دیگه، خود اتکا همه چی میده  حتما حتما ...

اره من و داداش کوچیکم 

اما میترسم ندن بهم نمایندگیرو، بگن همون ی دونه کافیه

از کجا باید سوال کنم ببینم میتونم امتیازشو بگیرم 

آره بابا خیلی ام زیاده ، تو یه مغازه بزرگ میخوای رهن کنی دیگه، خود اتکا همه چی میده  حتما حتما ...

ترس نداره، هرکاری سختیشو داره، تا سختی هم نکشی نمیتونی زندگی خوب بسازی

کاری نمیخای انجام بدی

من ک عاشقشم 

اگه بشه عالیه

اره من و داداش کوچیکم  اما میترسم ندن بهم نمایندگیرو، بگن همون ی دونه کافیه از کجا باید سوال ...

عزیزم تو گوگل بزن میاره کامل توضیحاتشو

ما تو شهرمون ۵ تا داریم میدن نگران نباش