2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

172 بازدید | 24 پست

میخواستم از *۷۸۰شارژ بگیرم هرچی رمز دومم رو میزدم مینوشت اشتباه رمز دوم پویا نها اون یکی تا اینکه نوشت غیر مجاز بعد میخواستم شهریه بریزم نوشت تراکنش نا موفق حالا باید چی کنم ؟؟.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا یا کلا کارتت سوخته😁یا امیداوارم فقط رمز دومت😜

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
باید رمزپویا بگیری اگر شماره ای که به بانک دادی به اسم خودت باشه رمز پویا میاد روش

رمز پویا دارم ولی همیشه با اون رمز دوم میگرفتم میشد نمیدونم چرا اینجوری شد 

باید چی کنم درست بشه؟

اگهدرمز دوم باشه از عابر بانک باز میتونی بگیری

اگه هم کارتت باشه باید بری بانکی که کارتت صادر شده تعویض کنن کارتتو

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
اگهدرمز دوم باشه از عابر بانک باز میتونی بگیری اگه هم کارتت باشه باید بری بانکی که کارتت صادر شده ت ...

از کجا بفهمم رمز دومه یا کارت؟

برم بانک نوبت بگیرم بهشون بگم ؟

از کجا بفهمم رمز دومه یا کارت؟ برم بانک نوبت بگیرم بهشون بگم ؟

دیگه مجبوری بری بانک ولی خیلییی مواظب باش ماسک بزن دوتا با شیلد...

باید دوباره بری از خودپرداز رمز جدید بگیری اون دیگه سوخته

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
رمز دوم ؟ اخه من رمز پویا هم داشتم ولی از او یکی رمز دوم استفاده کردم

اره رمز دومت سوخته 

خوب داشتی از همون رمز پویا استفاده میکردی بهتره 

رمز پویا نمسوزه 

الانم میتونی که استفاده کنی از رمز پویات

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏