2777
2789
عنوان

کیا همسر دوم شوهرشونن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 72 پست

من البته شوهرم تو دوران عقد طلاق گرفت با دخترعموش عقد بودن

خیییلی دوست دارم یه روز بشینم و کل ماجرای طلاقش ازش بپرسم ولی تو این شش سال به جز روز خواستگاری که یه توضیح ناچیز بهم داد هیچی دیگه بهم نگفت

به شدت متنفر هست از یادآوری ولی ذهن من خیییلی کنجکاوه

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسر ده هزارمم...

اولیش مامانشه بعد خواهر برادراش بعد فک و فامیلاش دوستاش کارخونه کوفت زهر مار...بعدش منم...  

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
درگیر گذشته همسرمون. من خیلی از لحظات خوشی رو با این افکار و حرف های چرند نابود کردم. خیلی ناراحتم و ...

من

چون شوهرم ازش متنفره و زنه خیلی اذیتش کرده

پذیرفتمش چون خلاف نکرده و هر کسی ممکنه همچین چیزی براش پیش بیاد. گناه که نکرده 

اتفاثا الان که با منه هم از لحاظ جنسی خبره هست و هم از لحاظ یسری اخلاقا و بچگی نکردنش و پختگی

البته دعوا هم داریم اما ربطی که گذشتش نداره

چقدر بقیه بیشعورن! من باشم نابود میشم. همینجوری طاقت کوچکترین چیزها رو ندارم و واقعا گیر بیخودی میدم ...

من مادرشوهرم اسم اونا میاره حتی شوهرمم نشته قلبم هزار تکه شد و چند بار هم بهم گفت ک اون‌جهازش خیلی بود گفتم جهازش ب شما چ مال خودش شد مهریشم ک میگیره بی آبروییش مال شما شد

غریب و تنهام 😔

عزیزم طبیعیه حساسیت یکی هست مهم نیست براش یکی مثه شما..

بش فکر نکن سر خودتا گرم کن،یکار یاد بگیر برو کلاس هنری.

ورزشی.شیرینی پزی..رو خودت کار کن مهارت بدست بیاز.

لااقل هم فکرتا مشغول نکردی هم یچیزی یاد میگیری که بعد که حرف شما میشه بگن زن فلانی خیلی موفق تر شد از قبلیـ.اینجوری تو چشم شوهرتم میای..

فقط پروفایلت😂😂😂

😐😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
همه چقد بی رحمن

اره خیلی

مثلا میگن فاطی اون زنه خیلی مهربون بود بدتر از خودت نباشه

یا برادر شوهرم میگه فاطی هیشکی مث تو نمیشه یهو مادرشوهرم میگه اتفاقا اون اولیتم خوب بود خدایی اگه بچه داشت هرچی مشکل داشت طلاقش نمی‌دادیم 

این بیچاره میخنده میگه هرچی شما میگید 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
من همسر ده هزارمم... اولیش مامانشه بعد خواهر برادراش بعد فک و فامیلاش دوستاش کارخونه کوفت زهر مار.. ...

چرا ؟

یعنی اولیت نداری

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
چرا ؟ یعنی اولیت نداری

اسما چرا رسما خیییر

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
جاریم زنه دومه و همه در حضورش از زن اول حرف میزنن خیلی ریلکس حتی میخنده !!!!

خوب باید چکار کنه

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

من🖐️

همسر اولش مامانشه

هیچی کور شم اگه کنار اومده باشم😕

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑