2821
2789
عنوان

پریودشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
مخصوصا اگه مهمونی باشی

وای یبار بعد شام تو مهمونی از جام بلند شدم روبروم اینه قدی بود 

درجا برگشتم نگو یه زرشک رو صندلی بوده چسبیده به لباسم

ینی جوری رنگم پرید همه گفتن چیشده

دست کشیدم دیدم زرشکه داشتم سکته میکردم

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه سقط کردم به خاطره اونه

آهان 

آخییی عزیزم ناراحت شدم☹ ایشالله بهتر بشی

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
زخم خوردم خیلیییی زیاد از خونریزیم😁😁

با این پستت باقیات صالحات گذاشتی برای خودت 

امتحان می کنم واقعا خسته شدم 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بخدا خیلی روش خوبیه  ۱۰۰٪ تضمینی

من که 5 تا عمودی افقی میزارم اخرم یه راهی پیدا می کنه لنتی  

امتحان می کنم دعات می کنم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز