2777
2789
عنوان

پریودشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 42 پست
ببین من نوجوان بودم این روشو کشف کردم بعد بروی هیشکی نمیوردم فک میکردم خیلی کار مزخرفیه دوسال پیش ز ...

من که متوجه نشدم کاربرد این روش چیه🤔

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین من نوجوان بودم این روشو کشف کردم بعد بروی هیشکی نمیوردم فک میکردم خیلی کار مزخرفیه دوسال پیش ز ...

من تو ترفندای اینستا دیدم خارجیا آموزشش میدن😂

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      

دقیقا چجوری میزاری عین خود نوار میزاری یا طول دستمال رو میزاری؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
خب بااین همه خونریزی کم خونی نداری؟ دوران پری سرگیجه نداری؟ من دارم

هم کم خونی دارم هم ضعف هم سرگیجه 

۳روزه اول دقیقا جنازه ام

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
زخم خوردم خیلیییی زیاد از خونریزیم😁😁

منم 🤕☹

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دقیقا چجوری میزاری عین خود نوار میزاری یا طول دستمال رو میزاری؟

چند تا دسنتمال تا میکنی دو سه تا 

میزاری لای با سن 

خیلی راحت

نوار بهراشتی کجا تموم میشه از پشت ادامه اش دستمال بزار

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
چند تا دسنتمال تا میکنی دو سه تا  میزاری لای با سن  خیلی راحت نوار بهراشتی کجا تموم میش ...

مرسی عزیز دلم امتحان میکنم حتما

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز