2789
عنوان

....................

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@zemestoon96     امروز نمیتونسم ناراحتیتو تحمل کنم..چرا همچین میکنی؟/ من داشتم دیوونع م ...

تو هیچ کاری نکردی ابجی.من احمقم من نادونم .من نفهمیدم دارم باخودم چیکار میکنم..تو منجلاب بزرگی گیر کردم نگار.میخواستم با لغو کاربری خودمو نجات بدم.میخواستم دیگه نباشم تا کمترشماهارو دق بدم.بخدا من شرمندتونم.خسته شدم انقد از مشکلم گفتم و شمارو هم ناراحت کردم

حلالم کن.فقط میخواستم برم ک کمتر اذیت بشی.    

من دیشب لغو زدم نفس برم گردوند تاپیکمم ترکوند..برو از نفس بپرس....حتی ارزش نداشتم بیای درددل کنی عارومت کنم؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من دیشب لغو زدم نفس برم گردوند تاپیکمم ترکوند..برو از نفس بپرس....حتی ارزش نداشتم بیای درددل کنی عار ...

شرمنده ام ک انقد اذیتتون میکنم...

خیلیم برام باارزشی ..نگار خسته ام‌.نمیخواستم دیگه ناراحتت کنم  

شرمنده ام ک انقد اذیتتون میکنم... خیلیم برام باارزشی ..نگار خسته ام‌.نمیخواستم دیگه ناراحتت کنم &nb ...

اصلا اینجور نیس ک میگی...واقاااا خیلی حرفت مزخرفع..ناراحت ینی چی؟/

من از خدامع تورو عارومت کنم..../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
اصلا اینجور نیس ک میگی...واقاااا خیلی حرفت مزخرفع..ناراحت ینی چی؟/ من از خدامع تورو عارومت کنم..../

وای نگار بخدا شرمندتونم..نمیتونم همش بیام از ناراحتیام بگم ک..خودمم دیگه حالم ازخودم بهم میخوره

وای نگار بخدا شرمندتونم..نمیتونم همش بیام از ناراحتیام بگم ک..خودمم دیگه حالم ازخودم بهم میخوره

باید بگی تا سبک شی.....باید مشکلتو حل کنیم ک بازم شاد شی......الان چطوری؟خوبی؟/

باید بگی تا سبک شی.....باید مشکلتو حل کنیم ک بازم شاد شی......الان چطوری؟خوبی؟/

من دیگه اون ادم سابق نمیشم ابجی.اون ادمو خودم کشتم.خودم با ندونم کاریام لهش کردم..

اره خوبم عالیم خواهری.

من دیگه اون ادم سابق نمیشم ابجی.اون ادمو خودم کشتم.خودم با ندونم کاریام لهش کردم.. اره خوبم عالیم خ ...

چرتو پرت نگو..باید بخای تا بشع....مهتاب عصبی نکن منو..ازین تلقین بازیات دست بکش..همع چیز درست میشع..فقط باید بخای..باید بم بگی همع حرفای دلتو تا عاروم بگیری..باید خودتو تخلیه کنی..میفهمی؟/

چرتو پرت نگو..باید بخای تا بشع....مهتاب عصبی نکن منو..ازین تلقین بازیات دست بکش..همع چیز درست میشع.. ...

تو از منم دیوونه تری ک..برو ی اب لخور بعد بیا منو نصیحت کن ننه...

خوب میشم نگار.. طول میکشه.مثلا میخواستم ازاینجا برم ک همچیرو فراموش کنم.

تو از منم دیوونه تری ک..برو ی اب لخور بعد بیا منو نصیحت کن ننه... خوب میشم نگار.. طول میکشه.مثلا می ...

همین ک داری خودتو ازینجا منع میکنی بخاطر رضایت بقیع ینی ضعیفی..باید اینجا باشی شاد باشی چش بقیع دراد....باید بمونیو هروقت ناراحت بودی بامن درددل کنی..حتی اگ روزی 10 دفعع هم بیای پیشم غمگین باشین من ردیفت میکنم...فقط بم بگو/