2777
2789
عنوان

دارم کور میشم😭

314 بازدید | 19 پست

چشمام خیلی درد میکنه و میسوزه دیروز رفتم دکتر گفت التهاب ملتحمه داری چیکار کنم‌ 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

سیب زمینی بذار روچشمت

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

ینی چ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی بذار روچشمت

برا هر التهابی خوب هس؟

کار دنیا رو باش .. تا که میشی فدات .. چجوری اخه انقدر راحت میزاره میره .. چی میخواستی چی شد .. همه بحثا بیخود .. تو میمونی تو خلسه‌ی نبود حس و حال و هواش .. (محسن ابراهیم‌زاده،،،میشی فداش) ++++++++🐳
ینی چ؟

چشمام التهاب پیدا کرده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چشمام التهاب پیدا کرده

دارو نداره؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
روش آب یخ بذار احتمالا برق زدگی شده چشمت

ن بخاطر لوازم ارایش و گریه با ریمل و خط چشم 

خط چشمم خوب نبود گریه کردم همش ریخت تو چشمم چشمم به فنا رفت

سلام دوست جان دختر خواهرمن کرونا داشت بکی از عوارضی که نشون داد همین التهاب چشماش بود خیلی قرمزو دردناک شده بود دکتر دارو نوشت خوب شد انشالا چیزی نیست فقط نباید ترسید 🙏🙏🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
دکتر نگفت چیکارکنی ما بگیم ؟!

دکتر شامپو دادو گفت دستمال گرم کن بذار گذاشتم بهتر نشد

دارو نداره؟

شامپو داده

ن بخاطر لوازم ارایش و گریه با ریمل و خط چشم  خط چشمم خوب نبود گریه کردم همش ریخت تو چشمم چشمم ...

منم چند وقت پیش اینطوری شدم چشمام ورم کرده بود دکتر بهم دوتا آمپول داد ویه قطره خوب شدم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
سلام دوست جان دختر خواهرمن کرونا داشت بکی از عوارضی که نشون داد همین التهاب چشماش بود خیلی قرمزو درد ...

اوه یا خدا☹ ولی من هیچ علامت دیگه ای ندارم