2777
2789
عنوان

لاغری سریع

201 بازدید | 16 پست

سلام لطفا ی رژیم برای لاغری خیلی سریع بهم بگین من واقعا از این وضعیت خسته شدم من از اول عمرم تا الان اضافه وزن داشتم و خودم اصلا از این موضوع خوشم نمیاد و کم کم دارم افسرده می شم

ببا تاپیک بامداد خمار

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چن کیلویی ببین منم وزنم زیاد یهوبخودم اومدم چیپس و تنقلات وتخمه کلاحذف کردم شام نمیخورم وبجاش میوه میخورم مخصوصا سیب هرشب بخوری لاغرمیشی آب کرفسم لاغرمیکنه

رژیم کتو کلا کربوهیدرات و نشاسته و قند مصرف نمیشه اصلا و ابدا نباید مصرف کرد. اما از اون طرف پروتیین ...

جالبه من از ۹۷ کیلو الان شدم ۸۳ البته تا ۷۸ رفتم ولی به خاطر اینکه وقتی استرس می گیرم پر خوری می کنم دوباره اومد بالا 

رژیم کتو کلا کربوهیدرات و نشاسته و قند مصرف نمیشه اصلا و ابدا نباید مصرف کرد. اما از اون طرف پروتیین ...

عه چربی که بده منم کلا قندو برنج حذف کردم والان تویه یک هفته خیلی لاغرشدم خودم احساس میکنم

چجوری ؟

@بامدادخمار  

گلم بزن رو این .تاپیکاشونو میبینی

البته تاپیک اصلی امروز ترکید بخاطر اینکه معترصای سایت گفته بودن یک دی تاپیک  نزنید خود نینی یار ترکوند ولی فردا صب برمیگرده..فعلا همون تاپیک اخریشونو بخون .تا صب

من تا الان ۸ کیلو کم کردم.اصلا هم رعایت نمیکنم وگرنه قانونا باید ۱۲ کم میکردم

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
عه چربی که بده منم کلا قندو برنج حذف کردم والان تویه یک هفته خیلی لاغرشدم خودم احساس میکنم

درست میگید. اما چون این رژیم مصرف کرب و و نشاسته و قند صفره چربی باعث ایجاد حالت کتو در بدن میشه که به خاطر کمبود قند که سوخت مغازه و ..... مستقیما چربی ها به عنوان انرژی بدن مصرف میشه.