2821
2789

دوستان عزیزم میشه خواهش کنم پست اخرم گزارش بزنید؟فداتون هرکی زد لایکم کنه

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پرولاکتین بالا مانع بارداری میشع

و معمولا با دارو حل میشه

و نهایت میفرستن زیر نظر متخصص مغز و اعصاب

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
خیلی خطر داره استرس گرفتم

نه خطر ندارع

من پرولاکتینم سر مرز بود ولی پرولاکتین همسرم بالا بود

دارو داد گفت دوهفته بعد آزمایش مجدد اگ پایین نیومده باشه باید بره زیر نظر متخصص مغز و اعصاب

بعدم استرس پرولاکتینو میبره بالا

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من ۲۰ ساله پرولاکتینم بالاس اونم خیلی زیاد  کجا نوشته تومور 🥴 چیزای تو نتو نخون که الکیه همش ...

چقدر بالاس نرمالش تا 26هس من 31هستم .میگن نازایی میاره شما بچه دارین

چقدر بالاس نرمالش تا 26هس من 31هستم .میگن نازایی میاره شما بچه دارین

بله من سه بار باردار شدم البته الان یه دختر سه ساله دارم

من خیلی بالا مثلا رنج ازمایشگاه ۵۰۰ بود مال من ۳۰۰۰

سالها دویدمو نرسیدم 💔

2824
2823
2791
2779
2792