2821
2789
عنوان

اقایون بیاین

236 بازدید | 30 پست

واقعاپول زنتون براتون مهمه یادوست داشتنش..چرابعضی اقایون باچشم باززن میگیرن بعدتوزندگی هی میزنن توسرزنشون که بهترازتوگیرم میومد..من باردارم ازقشرمتوسط شوهرم مرفع.مگه پول لعنتی چیه مگه گناهم من چیه که خانوادم پولدارنبودن مگه کوربودی.که حالاهرروزتوهین میکنی بهم میندازیم به گریه..من خداروفقط دارم چیکارکنم چی جواب بدم ازپسش برنمیام 

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم چرانمیرن هم سطح و فرهنگ خودشن زن نمیگیرن 

فکرکردن کلفت اوردن توسری خورشدم جرات دفاع ندارم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
فکرکردن کلفت اوردن توسری خورشدم جرات دفاع ندارم

خدالعنتشون کنه منم اوایل مثل تو بودم الان زورم بیشترازشوهرم شده😂😂😂شوهرم دهن بازنمیکنه 

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بردم محضرباکلک مهریم بخشیدم..الان هیچی ندارم ازاولم بخاطرپول زنش نشدم بخدابخاطرهمین بخشیدم ولی قدرم نمیدونه سه تایی اذیتم میکنن

خدالعنتشون کنه منم اوایل مثل تو بودم الان زورم بیشترازشوهرم شده😂😂😂شوهرم دهن بازنمیکنه 

من زبونشوندارم جواب بدم چیکارکنم

من زبونشوندارم جواب بدم چیکارکنم

ای وایی چرا مهریوو بخشیدی خانوادت پشتت هستن؟

چند نفرو بگیر پول بده تا خوب بزننش آدم شه😂😂

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
ای وایی چرا مهریوو بخشیدی خانوادت پشتت هستن؟ چند نفرو بگیر پول بده تا خوب بزننش آدم شه😂😂

خانوادم نمیدونن..به هیچکی نگفتم فقط میشینم گریه میکنم

ای وایی چرا مهریوو بخشیدی خانوادت پشتت هستن؟ چند نفرو بگیر پول بده تا خوب بزننش آدم شه😂😂

پول هزارتومن بهم نمیده مگه باخودش خریدی باشه..انگارزندانیم حس زندانی کلفت دارم دلم پره شکستس باردارم فقط امیدم خدا وتودلیمه

خانوادم نمیدونن..به هیچکی نگفتم فقط میشینم گریه میکنم

تو دیوونه ای بگو تا بیان دهنشو سرویس کنن فک کرده کیه مرتیکه الاغ پولشو به رخش میکشه 

پول هزارتومن بهم نمیده مگه باخودش خریدی باشه..انگارزندانیم حس زندانی کلفت دارم دلم پره شکستس باردارم ...

😔😔😔ای خدا اون کیه دیگه چرا اینجوری میکنه برده نگرفته که  لعنت بهش

تو دیوونه ای بگو تا بیان دهنشو سرویس کنن فک کرده کیه مرتیکه الاغ پولشو به رخش میکشه 

یه پیرمردپیرزن بدبخت چی ازدستشون برمیادجزغصه خوردن غصه خودم دارم میخورم