2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم

547 بازدید | 14 پست

دیشب با شوهرم بحث کردیم اون هرچی خواست گفت منم گفتم 

اما امروز براش ناهار فرستادمو و وقتی اومد رفتم بوسش کنم اما اون پرتم کرد کنار و رفت پیاده روی وقتی اومد چیکار کنم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

دوسه تا فهش هم داد گفت گمشو

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐این کارایی که گفتی و نکن اصن عکس العمل نشون نده🤔

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
مقصر دعوا بودی؟

نمیدونم والا دیشب خونه بابا بزرگم دعوت بودیم هرکار کردم نیومد با وجود اینکه صب گفته میام و اونا تهیه دیده بودن شب منم باهاش بحث کردم یکی اون گفت یکی من  

پرت کرد؟😐دیگه نرو برای دلجویی حتی اگر مقصر هم بودی باید منطقی برخورد میکرد

دقیقا منم دیگ محلش نمیدم 

😐این کارایی که گفتی و نکن اصن عکس العمل نشون نده🤔

چجوری 

ب نظرم اشتباه کردی رفتی سمتش همون غذا فرستادن کافی بود برای اثبات اینکه قهر نیستی الانم اومد قیافه بگیر بگو بخند نکن فقط اگ حرفی زد جوابشو بده با آرامش 

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

ای بابا از دست این مردا