2777
2789
عنوان

خونه خالی

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂

چی دادی پاک کردی ؟

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
  بدو بدو خودمو انداختم توتاپیک

مث من خیلی کنجکاوی 😂خدا منو ببخشه نمیدونم چرا واسه اینجور چیزا فقط کنجکاو میشم 😅😅

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
فکر کنم مضاح درسته  مضاه مظاه  مظاح  مزاه  بیخیال همون مضاح درسته

😆😆😆😆😆

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
راستی سوال دارم  چطوری نظری را که دادیم میشه پاک کرد؟

همونجوری که لایک میکنی 

زیر پستت سه نقطه هست بزن پاک کن 

اما ۳ دقیقه زمان داره واسه پاک 

بعد اون باز یک ساعت بعد مجدد میشه پاک کرد

عزیزم ازحالا به بعد فکر نکن توروخدا فشار میاد بهت باشه عزیزم    من ابرو تو میخرم میگم مصا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣