2777
2789
عنوان

تهدید به کم محلی

338 بازدید | 16 پست

اوایل با مادرشوهرم اینا گرم بودم اما الان به دلایلی به مدته باهاشون سر سنگین هستم اما چیزی که تمام این مدت مشترک بوده این حرف شوهرم که همین کارها رو می‌کنی که خانواده من بهت محل نمیذارن؛ اون یکی جاری بلده خودشو تو دلشون جا کنه؛ فلان کار رو کنی همه طردت می کنن؛ حتی زمانی که باهاشون خوب بودم هم اینا رو می‌گفت اگرچه که مدتی که رابطه مو باهاشون کم کردم خیلی راحت تر بودم ولی از این حرفای شوهرم اذیت میشم. همیشه خودش تو ارتباطش با دیگران مشکل داره اونوقت منو تحقیر میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن هرکاری راحتی بکن

این حرفا اذیتم می‌کنه. همیشه خانواده خودش رو دست بالا می‌دونه و فک می‌کنه وظیفه منه که دنبالشون بیفتم و از طرفی خانواده منو تحقیر می‌کنه. اونم کاملا بی دلیل

شوهر منم ميدونه مقصر خانوادش كه باعث شده من ازشون فاصله بگيرم باز ميگه تو اينطوري ميكني اصلا نميگه خانوادم چيكار كردن كه تو اينطوري رفتار ميكني

به نظرم كار خودتو بكن 

چه بكني چه نكني آخرم باز طرف خانواده هاشونن تو اين مورد

پس حداقل كاري كه خودتت دوست داري بكن كه حرفم ميشنوي حداقل كاري كه درسته و انجام دادي به خودتت مديون نيستي

به حرفای شوهرت محل نده کار خودتو بکن

درستش هم همینه. ولی کارهاشون حرص درآره جاریم پارسال زایمان کرد مثل پروانه دورش چرخیدن حالا امسال من بذاره زایمان کنم هی دم به دقیقه مامانت بیاد کمکت هاااا. انقد دلم میخواد بهشون بگم مامان من خودم بچه اش هستم منو دوست داره نیاز به یادآوری شما نیست

به نظرت مشکل از کجاست؟  به نظر من از اینکه من از روز اول خانواده خودم رو در اولویت نذاشتم و خا ...

من تا چند هفته پيش ميرفتم خونشون جارو ميزدم جاهارو جمع ميكردم ظرف ميشستم همش با مادرش تا بانك ميرفتم كاراشو انجام ميدادم مثثثل ي حمال واقعا كارايي ك توو خونه مادرم نميكردم حتا

بعد مادرش منو خانوادمو متهم كرد ب دعانويسي و بي احترامي حتا من شنيدم بمن گفت كصافط!! ك بعد اون باشوهرم بحثم شد الانم قهريم حتا شب يلدا حرف نميزديم مادرش برام شب يلدا فرستاد حتا به خودش زحمت نداد بياد داد برادر شوهرم و جاريم اورد خيلي ناراحتم

💙عضو گروه آبی تاپیک بامدادخمار💙                                      برای تغییر هیچ زمانی دیر نیست💪
به نظرت مشکل از کجاست؟  به نظر من از اینکه من از روز اول خانواده خودم رو در اولویت نذاشتم و خا ...

من شوهرم مجبورم ميكرد بريم هفته اي بمونيم خونشون توو عقدم انقد رفتم موندم ب اجبار ك بي احترامياشون شروع شد بنظرم هرچي بي محليكني بهتره 

💙عضو گروه آبی تاپیک بامدادخمار💙                                      برای تغییر هیچ زمانی دیر نیست💪

عزیزم خودت جواب خودتو دادی،خیلی عالی گفتی.اینکه خودش مشکل داره نه تو،مشکل از خودشه اما فکر میکنه تو ایراد داری،نه تنها خودش،بلکه کل خونوادش مشکل دارن تو ارتباط و عمل به اصول معاشرت.راه حلت اینه که اهمیت ندی،کارخودتو بکنی،ایرادای خودشو هم هرازگاهی بهش اشاره کنی،خودش درست میشه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

عزیزمنم شوهرم انقدرخانوادع پرست بودمیگفت باخانوادم جوری رفتارکن ک خوششون بیات ومن روزب روزروانی ترمیشدم واعتماد بنفسموازدست میدادم نمیدونستم چجوربایدرفتارکنم خودواقعیموگم کردم انقدتلاش کردم ولی باااازم مادرشوهروپدرشوهره پستم ازرفتارم ایرادمیگرفتن ک بدخلقه وخودشومیگیره پس خودت باش وبس