2777
2789
عنوان

خانوما میشه

91 بازدید | 9 پست

تورو خدا برام دعا کن عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا براتون دعا میکنم حاجت روا شین

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براتون صلوات فرستادم میشه شما هم واسه امضام صلوات بفرستید لطفا 

بله حتما امامرضا حاجت روات کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالله اگه قراره کنار هم خوشبخت بشین بهم برسین عزیزم

فدات شم حضرت عباس حاجت روات کنه 

سلاااااام عزیزم خوبی؟  انشالله که بهش برسی  واسم دعا کن  یه حاجت خیلی مهم دارم&nbs ...

سلام فدات شم انشالله 

چشم از امام رضا غریب میخوام حاجتت رو بده و به این زودیا بیای بگی حاجت روا شدم

سلام فدات شم انشالله  چشم از امام رضا غریب میخوام حاجتت رو بده و به این زودیا بیای بگی حاجت رو ...

انشالله😍😍😍😍😍😍😍

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍