gsgvh مدیر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 عنوان کیک چوبی خریدم | مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 41 پست کیک چوبی سفارش دادم پاپسیکل همون دونه ای ۳۰ تومن خوب بعد من فک میکردم ک اندازه ی بستنی چوبی هستش دیگه وقتی سفارشم رسید باز کردم اندازه ی شکلات بودش 😐🤐😲😲😲😲😲😲 مگه میشه اصلا هنگ کردم آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝 1399/10/01 | 17:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13772 دیگه چون طرف آشناس چیزی نگفتم حرومش بشه خوشمزه بود؟ زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 خوشمزه بود؟ اره خوب بود بد نبود بابا چی بود اخه ارزششو نداشت دختر آدم تو خونه خودش درست کنه ی عالمه درست میکنه این چی بود آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13772 اره خوب بود بد نبود بابا پی بود اخه ارزششو نداشت دختر آدم تو خونه خودش درست کنه ی عالمه درست میکنه ا ... اشکال نداره دیگه گذشته حرصشو نخور زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 اشکال نداره دیگه گذشته حرصشو نخور فقط هنگ کرده اصلا خیلی تعجب کردم تو عمرم اینجوری تعجب نکرده بودم آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13772 فقط هنگ کرده اصلا خیلی تعجب کردم تو عمرم اینجوری تعجب نکرده بودم 😂😂😂😂 زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
دخترپدرپسرشجاع عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 5087 کیک چوبی چیه🥺🥺🥺 😎. کودکان زیر 20 سال وارد صحبتهای بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 کیک چوبی چیه🥺🥺🥺 کیک و مدل بستنی در میارن ی چوب هم داره مثل بستنی روشم روکش کاکائو داره آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
دخترپدرپسرشجاع عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 5087 کیک و مدل بستنی در میارن ی چوب هم داره مثل بستنی روشم روکش کاکائو داره 🥺🥺🥺 من دلم کیک میخوادچوبی، خامه ای، میوه ای، گردویی، کاکائوییهرچی باشه فقط کیک باشه🥺🥺🥺دیشب خودم پختم ولی بیرونی میخوامکرونا خر است 😎. کودکان زیر 20 سال وارد صحبتهای بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 🥺🥺🥺 من دلم کیک میخواد چوبی، خامه ای، میوه ای، گردویی، کاکائویی هرچی باشه فقط کیک باشه🥺🥺🥺 ... ای عزیزم خوب یکی بخر دیگه یا سفارش بده بیارن از اسنپ فود آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
دخترپدرپسرشجاع عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 5087 ای عزیزم خوب یکی بخر دیگه یا سفارش بده بیارن از اسنپ فود از کرونا و غیر بهداشتی بودنش میترسمقبل کرونا خیلی میخریدم اما الان داره میشه یکسال و من کیک خامه ای بزرگ نخوردم😢نمیدونم چرا در مقابل کیک خامه ای اینقدر ضعیفم😥 😎. کودکان زیر 20 سال وارد صحبتهای بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
gsgvh مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 13591 از کرونا و غیر بهداشتی بودنش میترسم قبل کرونا خیلی میخریدم اما الان داره میشه یکسال و من کیک خامه ا ... من زیاد خامه دوس ندارم ن من از آشنا خریدم من ک بیخیالم بابا هم غذا سفارش میدم همه چی سفارش میدم میارن 😂 فعلا هم چیزی نشده آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
دخترپدرپسرشجاع عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 5087 من زیاد خامه دوس ندارم ن من از آشنا خریدم من ک بیخیالم بابا هم غذا سفارش میدم همه چی سفارش میدم میار ... ببین من خواب کیک خامه ای میبینم جدیدایعنی شوهرم میگه اگه یه روزی بر سر دوراهی انتخاب همسر یا کیک خامه ای قرار بگیرم نمیتونم راحت انتخاب کنم(البته اولویت من کیک خامه ای هست🤣🤣) 😎. کودکان زیر 20 سال وارد صحبتهای بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری