2777
2789
عنوان

کیک چوبی خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 41 پست
نه من سفارش دادم اندازه یه بستنی بود  بعد من دونه ایی ۱۲ تومان خریدم البته چند ماه میش

بابا دهنم سرویس شد مگه میشه ۳۰ تومن دونه ای اونم این بشه بخدا ک حرومه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
وا از روی کیک شناسایی بشی😐باشع

اره بابا توام شوهرم ببینه یا اون طرف ببینه بشناسه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای چقدراون لحظه ادم حالش گرفته میشه😂

ریده شد ب حالم بابا اصلا بدجور چیز شدم 😣😫😓😟 حیف پولم لعنتی 

نمیدونم میترسم شناسایی بشم اخه خیلی ضایعه هستن بابا کوچیک هستن اصلا هنگ کردم ی ساعته دارم فکر میکنم& ...

با کیک شناسایی بشی؟ شما ما رو  اف بی آی تصور کردی؟😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اره بابا توام شوهرم ببینه یا اون طرف ببینه بشناسه چی 

عکس پروفایل خودتی؟

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
بابا دهنم سرویس شد مگه میشه ۳۰ تومن دونه ای اونم این بشه بخدا ک حرومه 

بهشون گفتی؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ریده شد ب حالم بابا اصلا بدجور چیز شدم 😣😫😓😟 حیف پولم لعنتی 

گرده؟یا مدل بستنیه؟

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
ن عزیزم 

😊

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
درست مدل بستنیه ولی  خیلی کوچولو

ای بابا میکوبیدی تو سرش

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...