2777
2789
عنوان

خاطرات بچگی👼🏼⁩

88 بازدید | 7 پست

بیاید از خاطرات بچگیمون بگیم ،🤩

چه شیطونیای می کردید

من خودم یه درخت شاتوت تو حیاتمون داریم بچه بودم از اون میرفتم بالا اونجا خونه داشتم ،😂😂😂    

یه بار تو مدرسه تو راه پله ها میدوییدم یکی جلوم گرفت گفت اسمت چیه منم اسم یکی از همکلاسیام رو گفتم از اون نمره کم کرد ،🤪😂😂😂

شعر هایی که تو بچگیمون میخوندیم و بگین،😁

زمان خودتون چه کارتون هایی بود؟

من باب اسفنجی و جنی و ۱۲ پرنسس و قصر الماس و سگ و گربه عمو پورنگ و اینارو میدیم 

یه فیلم هایی هم بود اونها رو هم خیلی دوست داشتم یکیش جادوگران محله ویورلی و لونا عروسک پارچه ای رو خیلی دوست داشتم،🤩

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖

من همیشه با پسرای کوچمون بازی میکردم دخترا میومدن برام میخوندن دخترا با دخترا پسرا با پسرا

یه بار داشتیم در خونه خالم اینا قایم موشک بازی میکردیم منو دختر خالم رفتیم پشت ماشینا قایم شدیم پشت هر ماشینو نگاه میکردن ما جامونو عوض میکردیم یهو به خودمون اومدیم دیدیم یه محله دارن دنبالمون میگردن😅

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همیشه با پسرای کوچمون بازی میکردم دخترا میومدن برام میخوندن دخترا با دخترا پسرا با پسرا یه بار د ...

😂😂😂😂😂

منو خواهرم رو درخت انجیرمون خونه داشتیم.خونه که نه.شاخه هاش کنارهم بود واسه جای نشستن و روش زیرانداز گذاشته بودیم بازی میکردیم.

کارتون هم یکی بود " کوتلاس" خیلی دوسش داشتم.افسانه توشیشان.یونیکو.خیلی خاص بودن برام.

بابام فرهنگی بود و با همه معلم و مدیر و معاونمون دوست بود.تا فرار میکردم از مدرسه بهش امار میدادن!اه

من همین یه دونه ام!

[QUOTE=169404367]وای اونجا که گفتی خونه داشتی تو درخت😐😐😐  وای خدا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از کارتون ها یاد گرفته بودم ،😂😂😂

منو خواهرم رو درخت انجیرمون خونه داشتیم.خونه که نه.شاخه هاش کنارهم بود واسه جای نشستن و روش زیرانداز ...

نمیتونستین دیگه تو مدرسه شیطونی کنین سریع میرفتن به باباتون آمار میدادن،😂😂😂

منو خواهرم رو درخت انجیرمون خونه داشتیم.خونه که نه.شاخه هاش کنارهم بود واسه جای نشستن و روش زیرانداز ...

سر خاطره شما و دری گلمن خیلی خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 تصورش باحاله برام که دوتا بچه کوچولو از درخت بالا پایین برن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂