2777
2789

خداشاهده من نبودم کارنمیکردم عمرا خانه دار میشدیم مثلا زن دوستش طلاهاشو فروخته میاد تعریفشو میکنه پیش من و میگه تو چرا نمیفروشی یا مثلا امروز از کله سحر با دوستاش رفت بیرون بهش گفتم ی روزی برو منم وقت داشته باشم بچه رو بگیرم تو ناهار بری بیرون بعد اقا ساعت12میادمیگه من نخاستم بیام دوستام موندن فقط من اومدم. اینم بگم ما ی بچه داریم وقتی میرم سرکار دیگه شوهرم باید بگیره بهش میگم مقایسه نکن شاید زن دوستات شاغل نباشن میگه یکیشون هست میگم بچه چی. حالا خودش میدونه شدنی نیس فقط لج و مقایسه میکنه

واسه سلامتی نی نی هامون صلوات لطفا...😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی چه دوست بی حیایی که درباره ی اینطور مسائل شخصی میاد تجسس میکنه. بهتره همسرتون به همچین ...

چ میدونم مشکل از شوهرمه حتی دوستشم بگه نباید بیان کنه میاد میگه تو6روز 20بارانجام داده میگم حالا جایزه بخریم براش

عزیزم یکمی کتاب بخون اعتمادبنفستوببربالا منم خیلی زودگرم میگیرم ولی مردتیکه همش ایرادمیگرف 😔خانومای ...

خب چی شد

عزیزم یکمی کتاب بخون اعتمادبنفستوببربالا منم خیلی زودگرم میگیرم ولی مردتیکه همش ایرادمیگرف 😔خانومای ...

اخرش چیکار کردی با همسرت

اخرش چیکار کردی با همسرت

دارم طلاق میگیرم اون ک دریت نشدولی من خووموراحت میکنم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....