2777
2789
عنوان

طلاق از همسر شکاک و پارانوئید

2226 بازدید | 12 پست

سلام دوستان اگه هستید میشه راهنماییم کنید تازه شروع کردم برای جدایی ولی شوهرم میگه طلاقت نمیدم به نظرتون چقدر میتونم موفق بشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو ماهه طلاق گرفتم به خاطر شکاک بودن و تهمت و توهیناش....من پیام هایی که بهم داده بود و توهینا و تهمتاش توش بود رو اسکرین شات گرفتم و شکایت کردم به خاطر تهمتاش پروندش رفت دادسرا اونم ترسید و وکلیم مجبورش کرد برای این که من رضایت بدم اونم توافقی طلاق بده..شمام اگه مدرک داری و تصمیمت جدیه همین کار رو بکن

❤ومن میان تمام نداشته هایم خدا را دارم❤
منم دو ماهه طلاق گرفتم به خاطر شکاک بودن و تهمت و توهیناش....من پیام هایی که بهم داده بود و توهینا و ...

متاسفانه هر چی باهاش چت میکنم که حداقل بگه اصلا هیچی نمیگه بعد زنگ میزنه میگه میخوای مدرک ازم داشته باشی بعدشم میگه من طلاقت نمیدم 

14 سال چه طوری تحمل کردی، بهت تهمت الکی میزنه؟ 

اره اره ،، کار همیشگیشه ،،یعنی راه راستو بری باور نداره ،،چندبار ابرومو برد خاستم جدا بشم ،،ولی هیچکس حرفاشو باور نکرد خداروشکر چون همه منو میشناختن

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست
متاسفانه هر چی باهاش چت میکنم که حداقل بگه اصلا هیچی نمیگه بعد زنگ میزنه میگه میخوای مدرک ازم داشته ...

سلام چکار کردیدشما؟موفق شدید ؟ منم همسرم پارانوئید هست و می‌خوام تازه اقدام کنم برا طلاق،نمیدونم از کجا شروع کنم؟