2777
2789
عنوان

بارداری باhcg

338 بازدید | 74 پست

سلام دوستان خواهش میکنم هر کسی میتونه راهنمایی کنه 

من این ماه شبی ۳ تا لتروزول از۳تا ۷ قاعدگی خوردم بعدش روز ۱۳ قاعدگی رفتم سونو ۵ تا فولیکول غالب ۱۸-۲۰-۲۱-۲۱-۲۴داشتم که دکتر یه دونه آمپولhcgبیشتر نداد که همون شب زدم تا دو سه روز بعدش کمردرد سردرد ،درد زیاد تخمدان داشتم ولی الان روز ۲۲ قاعدگی هستم اگ بگید یه ذره دردی چیزی داشته باشم که خوشبین بشم حامله شدم ولی اصلا هیییچ علائمی نداشتم 

کسی بوده با شرایطی که براتون گفتم حامله باشه؟؟؟

اون دردا بخاطر تنمک گذاریت بوده و اینکه واسه باردارشدن علامتش توی بعضی خانمها درد سینه هست 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم علایمی مانند درد شکم حاملگی یروز قبل موعد پریود یا همون روز موعد شرو میشه،مثل دردای پریودیه،اصلا باهاش فرقی ندارع

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
اون دردا بخاطر تنمک گذاریت بوده و اینکه واسه باردارشدن علامتش توی بعضی خانمها درد سینه هست 

اره منم با درد سینه میتونم تشخیص بدم ک باردارم یا ن

الهی که من حامله نباشم وتو باشی من دوتا دختر ۵ ساله ویا سال و نیمه دارم الان ۲ روزه که عقب انداختم

مگه جلوگیری نکرده بودی

من ماه پيش از ٥ تا ٩ لتروزول خوردم ٤ تا فرلي ١٨ ١٨ ١٧ ١٥ داشتم از ١٥ پري هم لك بيني و هزارتا علامت جديد داشتم بعدم پريود شدم

به نظرم صبر داشته باش نه بيبي بزن نه منتظر علايم باش چون فقط استرست زياد ميشه و اعصابت ميريزه بهم بزار موعدت ٥ روز بگذره انشالله كه بارداري عزيزم

منم این ماه از روز ۵پری تا ۱۰ شبی ۲ تا لتروزول خوردم و روز ۱۲ وروز ۱۴ هم امپول اچ سی جی زدم. الان یک هفته هست از ظهر به بعد سردرد میگیرم سینه هامم درد میکنه البته نوکش نه. کامل سینه ام درد میکنه مخصوصا سمت چپی امروز هم ۲۵ سیکلمه. منم نمیدونم بخدا باردارم یا نه. البته من سه تا اقدام بیشتر نتونستم داشته باشم روزای۱۰،۱۳،۱۵ توکل به خدا انشالله هردومون باردار باشیم🤲🏼🤲🏼

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
الهی که من حامله نباشم وتو باشی من دوتا دختر ۵ ساله ویا سال و نیمه دارم الان ۲ روزه که عقب انداختم

ان شاءالله که هر چی به صلاح پیش بیاد تو رو خدا برام دعا کن این ماه خیلی تلاش کردم 

اخ منم پسرم ۱۵ماهشه اون ماه باردار شدم ولی دیدم از پسشون برنمیام سقط کردم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بنظرت الان زوده که درد و علائم ندارم؟

اره بابا خیلیا بدون علایم باردار میشن،همین دوست من هیچ علایمی نداشت،با این فولیکلی ک تو داری حتما مشکل از شوهرتع