2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

84 بازدید | 8 پست

سلام 

پسر من ۱۷ ماهش

میگه جیش

ولی فقط میدونه چیه نه اینکه بشه پوشک نکردش

از چند ماهگی شروع کنم؟؟؟

چن تا تاپیک دیدم گفته بودن از ۱٫۵ سالگی از پوشک گرفتنش 😨😨😨

واقعا امکان داره یا خالی بندی بود؟؟

پسر دیرتر یاد میگیره بذار دو و نیم به بعد نه خودتو عذاب بده نه اون بچه رو. من بچه بعدیم رو سه میگیرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر دیرتر یاد میگیره بذار دو و نیم به بعد نه خودتو عذاب بده نه اون بچه رو. من بچه بعدیم رو سه میگیرم

من خودمم زودتر از دو فکر نمیکردم اصلا درک کنه ولی همکار شوهرم بچش رو ۱/۸ گرفته بود اینجام دیدم ۱/۵ میگفتن تعجب کردم

من خودمم زودتر از دو فکر نمیکردم اصلا درک کنه ولی همکار شوهرم بچش رو ۱/۸ گرفته بود اینجام دیدم ۱/۵ م ...

به نظر من که زوده بچه و مادر خیلی اذیت میشن. سیستم کنترلشون 3 به بعد اکی میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پس من از ١٦ ماهگي ميكفت ولي ريسك نكردم تا الان كه ٢٧ ماهشه كامل ميگه البته دستشويي بززگو ولي كامل بل ...

من بچم خیلی وقت کلمه جیش رو میگه اما فقط نشون میده مربوط به کجای بدنش هست

ریئس شوهرم برگشت به یکی از همکارا که بچش دو سال و هشت ماهه بود و هنو پوشک میکرده گفت زنت بی عرضه بود 

😂نگو اقا صدتا بچه بزرگ کرده 

منم فکری شدم 

زودتر از 2 و نیم گرفتن واقعا عذاب اوره.هم واسه بچه هم مادر.

ببین یه عده مثلا میگن ما 18 ماهگی از پوشک گرفتیم.اما تا یک سال بعدش بچه همچنان تو شلوارش جیش میکنه.این چه پوشک گرفتنیه آخه؟

من از 29 ماهگی شروع کردم.یک ماه تموم پسرم اصلا نمیگفت.سروقت میبردم جیش میکرد اما خودش نمیگفت.

واقعا پشیمون شدم اما دیگه نمیتونستم بیخیال بشم.یه هفته دیگه گذشت که بالاخره خودش گفت.حدود ده روز بعدشم یاد گرفت تو شرتش پی پی نکنه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖